BETMARKET TIPS

Προγνωστικά τένις: Σημεία διπλασιασμού στον τελικό των γυναικών του Wimbledon

Jasmine Paolini of Italy celebrates after defeating Donna Vekic of Croatia in their semifinal match at the Wimbledon tennis championships in London, Thursday, July 11, 2024. (AP Photo/Alberto Pezzali)
Jasmine Paolini of Italy celebrates after defeating Donna Vekic of Croatia in their semifinal match at the Wimbledon tennis championships in London, Thursday, July 11, 2024. (AP Photo/Alberto Pezzali) @2024 ALBERTO PEZZALI/AP IMAGES

Η τενιστική πρόταση του BetMarket.gr είναι από τον τελικό των γυναικών του Wimbledon σε υψηλές αποδόσεις.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έκλεισαν οι ημιτελικοί μιας και πέρασαν τα σημεία μας από την επική πρόκριση του Κάρλος Αλκαράθ. Με ανεβασμένη ψυχολογία λοιπόν πάμε να δούμε την ανάλυση και τα σημεία μας για τον τελικό των γυναικών ανάμεσα στην Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα και την Τζασμίν Παολίνι.

Μπορεί να είχαμε εκπλήξεις ως προς τα ονόματα του τελικού, μη νομίζετε όμως ότι δεν υπάρχει φαβορί. Όμως δεν είναι τόσο μεγάλη η απόσταση, σε σχέση με το να είχαμε την Σαμπαλένκα στον τελικό. Η Κρεϊτσίκοβα έδειξε πως έχει την δυνατότητα να απορροφήσει όλες τις επιθέσεις, απέναντι στην Κόλινς και την Οσταπένκο, οπότε το ερώτημα είναι αν μπορεί να παρουσιάσει ανάλογη εικόνα και κόντρα στην Παολίνι;

Το δυνατό σημείο της Παολίνι δεν είναι άλλο από το φόρχαντ της και την πίεση που θέτει με τέτοιο τρόπο στους αντιπάλους της, φτάνοντας ως εδώ με αυτό τον τρόπο. Βέβαια, προξενεί εντύπωση το line στο σερβίς της Ιταλίδας, που μπορεί να παράξει άσους. Θυμίζουμε πως και κόντρα στη Βέκιτς στο τρίσετο έδειξε τις ικανότητες της στο σερβίς, πολλώ δε μάλλον σε έναν τελικό που χρειάζεται όσο τίποτα το σερβίς.

Προγνωστικά στοιχήματος

Το over 2.5 των άσων της Παολίνι βρίσκεται στο 2.60 και θα αποτελέσει την πρώτη μας επιλογή στον μεγάλο τελικό. Θυμίζουμε πως η Παολίνι πέρασε 5 άσους στον ημιτελικό σε τρία σετ και μπορεί να μας δώσει το line που χρειαζόμαστε.

Φυσικά, καλοί οι άσοι και τα σερβίς, όμως το μεγάλο ερώτημα έχει να κάνει με το ποια θα είναι η μεγάλη νικήτρια. Η Κρεϊτσίκοβα αποτελεί το φαβορί αλλά με την Παολίνι δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Η Ιταλίδα έδειξε και στον ημιτελικό ότι μπορεί να προσαρμοστεί στα δεδομένα. Άλλαξε τη θέση της επιστροφής της στα σερβίς της Βέκιτς, χρησιμοποίησε πολύ το slice και τα drop shot και η ποικιλία της μπορεί να παίξει ρόλο στον τελικό.

Η Παολίνι θα δώσει τον μεγάλο τελικό χωρίς άγχος και έχει την ευκαιρία να κάνει την ζημιά στην Κρεϊτσίκοβα, αν φυσικά λειτουργήσει άψογα το πλάνο της. Θα επιλέξουμε, λοιπόν, την Παολίνι ως νικήτρια του φετινού Wimbledon σε απόδοση 2.28 και θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας για τον αυριανό τελικό των ανδρών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Wimbledon (Γ) - 16:00 - Κρεϊτσίκοβα - Παολίνι: Παολίνι over 2.5 άσοι (2.60)
  • Wimbledon (Γ) - 16:00 - Κρεϊτσίκοβα - Παολίνι: 2 (2.28)

Οι κορυφαίες διοργανώσεις παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και σύγκριση αποδόσεων από τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ