BETMARKET TIPS

Προγνωστικά τένις: Τελικός με άσους και νικητή με combo

Προγνωστικά τένις: Τελικός με άσους και νικητή με combo
@2024 AP IMAGES/KIRSTY WIGGLESWORTH

Ο μεγάλος τελικός του Wimbledon αποτελεί το event της ημέρας τενιστικά και το BetMarket.gr έχει τις προτάσεις!

Η ώρα του μεγάλου τελικού των ανδρών στο Wimbledon είναι γεγονός. Αλκαράθ εναντίον Τζόκοβιτς στον απόλυτο τελικό, αυτόν που περίμεναν οι περισσότεροι, σε μία επανάληψη του περσινού παιχνιδιού που έδωσε την ευκαιρία στον Αλκαράθ να κατακτήσει το πρώτο του Wimbledon.

Τι άλλαξε από τότε μέχρι σήμερα; Ο Σέρβος μπαίνει όντας σε πολύ χειρότερη θέση σε σχέση με πέρσι, λόγω του ζητήματος του στο γόνατο, την ώρα που και ο Ισπανός είναι πολύ πιο έτοιμος, άρα ο Τζόκοβιτς θα χρειαστεί όλα του τα... όπλα.

Φυσικά η εμπειρία του είναι τέτοια που έχει αρκετά… για να κάνει δύσκολη τη ζωή του Αλκαράθ. Είδαμε κόντρα στον Μουζέτι τον Τζόκοβιτς να ανεβαίνει αρκετά στο φιλέ, κάτι που πιθανώς να κάνει και απέναντι στον Ισπανό για να μη μείνει στις μάχες από τη βασική γραμμή. Αν κάνει κάτι τέτοιο μπορεί να κουράσει και το ταλαιπωρημένο του γόνατο.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι οι άσοι του Νόλε θα ανέβουν αισθητά σε σχέση με τον ημιτελικό, μιας και θα ρισκάρει. Και μπορεί ο Αλκαράθ να υποδεχθεί πίσω και με ποιότητα την μπάλα, όμως ο Σέρβος έχει τον τρόπο να βρει λύσεις με τις τοποθετήσεις του σερβίς, ειδικά σε ένα μεγάλο σε διάρκεια ματς. Για αυτό και η πρώτη μας επιλογή είναι το over 5.5 των άσων του Τζόκοβιτς σε απόδοση 1.70.

Προγνωστικά στοιχήματος

Σαφώς δεν είναι εύκολο να κερδίσεις τον Τζόκοβιτς για δεύτερο σερί τελικό στο Wimbledon. Η αλήθεια είναι όμως ότι ο Ισπανός μπαίνει με ελαφρύ προβάδισμα και αυτό που μπορεί τελικά να κάνει τη διαφορά είναι η αντοχή. Το ζήτημα πλέον είναι και η αντοχή του σώματος και το πόσο θα αντέξει ο Τζόκοβιτς, μιας και όσο το παιχνίδι πηγαίνει προς 5ο σετ, τότε θα συγκεντρώνει ακόμα περισσότερες πιθανότητες ο Αλκαράθ. Αν ο Αλκαράθ πιέσει από τη βασική γραμμή, καταφέρει να αποφύγει τα αβίαστα στα ράλι και αναγκάσει τον Τζόκοβιτς να μείνει αρκετά πίσω από τη βασική γραμμή, στο φινάλε θα βγει νικητής. Γι’ αυτό και θα στηρίξουμε τη νίκη του Αλκαράθ σε συνδυασμό με το over 30.5 των games σε απόδοση 2.00.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Wimbledon (A) - 16:00 - Αλκαράθ - Τζόκοβιτς: Τζόκοβιτς over 5.5 άσοι (Απόδοση: 1.70)
  • Wimbledon (A) - 16:00 - Αλκαράθ - Τζόκοβιτς: 1 και over 30.5 games (Απόδοση: 2.00)

Τα κορυφαία αθλητικά event παίζουν στο BetMarket.gr με ειδικά στοιχήματα, αναλύσεις και σύγκριση αποδόσεων από τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ