ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προσπαθεί να ρολάρει η Μπαρτσελόνα, αλλά δίνει δικαιώματα για το 2.37

Ο Ουσμάν Ντεμπέλε της Μπαρτσελόνα κόντρα στη Ρεάλ Μπέτι στο Καμπ Νόου για τη La Liga
Ο Ουσμάν Ντεμπέλε της Μπαρτσελόνα κόντρα στη Ρεάλ Μπέτις στο Καμπ Νόου © 2021 JOAN MONFORT/ASSOCIATED PRESS

Η Μπαρτσελόνα προσπαθεί να θυμίσει κάτι από τα παλιά υπό τις οδηγίες του Τσάβι, αλλά τα προβλήματα συνεχίζουν να τη βαραίνουν. Ποντάρισμα στο 2.37 από την αναμέτρηση με την Έλτσε.

Στο Καμπ Νόου η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί την Έλτσε (19:30 NOVASPORTS PRIME, LIVE από το SPORT24 ) σ’ ένα διάστημα που προσπαθεί να σηκώσει ανάστημα και να αποκτήσει ηθικό ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Με τον Τσάβι δεδομένα το κλίμα βελτιώθηκε, αλλά ο Καταλανός κόουτς δεν έχει και κάποιο μαγικό ραβδί για να λύσει τις παθογένειες της ομάδας. Η Μπαρτσελόνα έχει πολλές αδυναμίες και μια από αυτές είναι η αμυντική λειτουργία της, καθώς δίνει πολλά δικαιώματα και δέχεται αρκετές ευκαιρίες κάθε φορά για γκολ. Μέσα σ’ όλα αυτά δεν μπορεί να ησυχάσει και από τα αγωνιστικά προβλήματα, αφού κάθε λίγο και λιγάκι το απουσιολόγιο μεγαλώνει. Ντεπάι, Φάτι, Πέδρι και Μπρέθγουεϊτ εκτός. Εκτός αποστολής ο Ντεστ, τιμωρημένος ο Πικέ, τραυματίας ο Σέρτζι Ρομπέρτο.

Η Έλτσε είναι σε μεταβατικό στάδιο, ο Φρανθίσκο δεν είναι κάποιος χθεσινός πάντως τεχνικός, είναι μπαρουτοκαπνισμένος και μπορεί να βάλει στο σωστό δρόμο την ομάδα. Μεσοβδόμαδα έπαιξε με αλλαγές κόντρα στη Σαλαμάνκα στο Κύπελλο, ομάδα της Γ’ κατηγορίας, επικράτησε με buzzer beater με αυτογκόλ. Η Έλτσε έχει αποκτήσει ηθικό πρόσφατα, βρίσκεται στο +2 από τη σωτηρία, το παλεύει, παίζει απελευθερωμένα και δεν εγκλωβίζεται σε ανιαρή συντηρητική τακτική. Ίσα ίσα που τα παιχνίδια της ανοίγουν και έχουν ρυθμό.

Παραδοσιακά η Ελτσε δεν βρίσκει δίχτυα στο Καμπ Νόου, η Μπαρτσελόνα έχει σούπερ παράδοση με τελευταία ήττα το 1974, αλλά έχει πολλές απουσίες και ανασταλτικά είναι αναξιόπιστη. Όλοι σχεδόν της έχουν βάλει γκολ φέτος στο πρωτάθλημα. Σε εννιά ματς στο Καμπ Νόου έχει δεχτεί εννιά γκολ και μόνο Λεβάντε και Εσπανιόλ δεν έχουν σκοράρει. Στο ένα είχε 0,71 xG κατά και στο άλλο είχε 1,41 xG. Ο άσος στις τιμές που προσφέρεται είναι αδιάφορος, η Έλτσε θα προσπαθήσει να είναι ανταγωνιστική. Το συνδυαστικό στοίχημα 1Χ & G/G στο 2.37 έχει παικτική αξία.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπαρτσελόνα - Έλτσε: 1Χ & G/G (απόδοση 2.37), 19:30
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ