ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Πρώτο φαβορί η ΑΕΚ, πέρασε δεύτερος ο Ολυμπιακός, 50% πτώση ο ΠΑΟΚ

Ο Κωνσταντέλιας με τον Τσέριν στο ντέρμπι Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο
Ο Κωνσταντέλιας με τον Τσέριν στο ντέρμπι Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο INTIME

Σημαντική μεταβολή παρουσιάζουν οι αποδόσεις κατάκτησης των τεσσάρων διεκδικητών του τίτλου στη Super League.

Το φετινό πρωτάθλημα της Super League είναι ίσως το πιο συναρπαστικό της τελευταίας 20ετιας, δεδομένου ότι το διεκδικούν τέσσερις ομάδες. Έχει λοιπόν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον η εξέλιξη των αποδόσεων σε ό,τι αφορά στην κατάκτηση του τίτλου.

Πριν ολοκληρωθεί η 19η αγωνιστική, η ΑΕΚ είχε περάσει ήδη πρώτο φαβορί στο 2.50, με τον Παναθηναϊκό να ακολουθεί στη δεύτερη θέση στο 2.70, τον Ολυμπιακό στην τρίτη στο 3.30 και τον ΠΑΟΚ να είναι τέταρτος στο 16.00.

Μετά τα αποτελέσματα όμως της Κυριακής, έχουν προκύψει ανακατατάξεις και σημαντικές διαφοροποιήσεις στις αποδόσεις των τεσσάρων διεκδικητών. Η απόδραση της ΑΕΚ από τη Νίκαια, σε συνδυασμό με την ήττα του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, έβαλε φωτιά στο πρωτάθλημα, με την Ένωση να μειώνει στο -1 από την κορυφή.

Οι μπουκ είναι φανερό πως έχουν διακρίνει μία ανοδική δυναμική στην ΑΕΚ και πλέον η απόδοσή της για να κατακτήσει τον τίτλο υποχώρησε στο 2.05. Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός, παρότι εξακολουθεί να προπορεύεται στη βαθμολογία, έχει πια υποχωρήσει τρίτο φαβορί σε απόδοση 4.00!

Τον προσπέρασε δηλαδή και ο Ολυμπιακός, μολονότι δεν κατάφερε χθες να κερδίσει τον Ατρόμητο, στο Περιστέρι κι έχασε έτσι μία σημαντική ευκαιρία να μειώσει στο -4 από τους πράσινους. Πρέπει ωστόσο να σημειωθεί, ότι η απόδοση των "ερυθρόλευκων" κινήθηκε επίσης ανοδικά, από το 3.10 στο 3.50.

Εν ολίγοις, οι μπουκ αρχίζουν πλέον να δημιουργούν μία εικόνα καθαρού φαβορί για την ΑΕΚ. Όσο για τον ΠΑΟΚ, παραμένει τέταρτο φαβορί, ωστόσο η απόδοσή του σημείωσε τη μεγαλύτερη πτώση. Για την ακρίβεια υποχώρησε κατά 50%, αφού από 16.00, πριν το ντέρμπι της Λεωφόρου, βρίσκεται τώρα στο 8.00 για να αναδειχθεί πρωταθλητής.

TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ