BIG GAMES BET

Ρεάλ Μαδρίτης - Ρεάλ Σοσιεδάδ: Προγνωστικά και ανάλυση - Με το μυαλό στην Παρί

Ο Αντσελότι στην αναμέτρηση της Ρεάλ με την Μπιλμπάο
Ο Αντσελότι στην αναμέτρηση της Ρεάλ με την Μπιλμπάο © 2021 RICARDO LARREINA / AP IMAGES

Η Ρεάλ Μαδρίτης κοντράρεται με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ σ’ ένα ύπουλο ματς για το ισπανικό πρωτάθλημα και ενώ έχει το μυαλό της στη ρεβάνς με την Παρί Σεν Ζερμέν για το Champions League. Ποντάρισμα στο 2.05.

Το εντός έδρας αήττητο της Ρεάλ Μαδρίτης στο πρωτάθλημα δοκιμάζεται απόψε κόντρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ (22:00 NOVASPORTS 1, LIVE από το SPORT24). Καθόλου εύκολο σταύρωμα, σχετικά ύπουλο, αφού η Ρεάλ Σοσιεδάδ είναι ικανή για όλα. Πέρσι πήρε ισοπαλία στη Μαδρίτη, ενώ το 2020 έκανε διπλό για το Κύπελλο. Στον πρώτο γύρο στη Χώρα των Βάσκων επικράτησε 2-0 η Ρεάλ Μαδρίτης.

Ρεάλ Μαδρίτης - Ρεάλ Σοσιεδάδ: Προγνωστικά και ανάλυση

Δεν εντυπωσίασε ομολογουμένως με την απόδοσή της η Ρεάλ Μαδρίτης στο τοπικό ντέρμπι με τη Ράγιο Βαγιεκάνο στο Βαγιέκας. Χρειάστηκε έντονα η συνδρομή του Κουρτουά, ενώ τη λύτρωση έφερε ο Καρίμ Μπενζεμά στο 83’. Επιστρέφει εντός έδρας, εκεί που μετράει 9 νίκες και 4 ισοπαλίες στο πρωτάθλημα. Έχει πάντως το μυαλό και στην Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς μεσοβδόμαδα θα τη φιλοξενήσει στη ρεβάνς του 1-0 του Παρισιού. Ετοιμοπόλεμος ο Άλαμπα. Με ίωση ο Βαλβέρδε, ενοχλήσεις ο Κρόος. Θα πάει με Μπενζεμά στην κορυφή, Ασένσιο δεξιά, Βινίσιους αριστερά.

Μετά από μια προβληματική περίοδο η Σοσιεδάδ δείχνει να ανακάμπτει ξανά. Δύο νίκες στη σειρά και ξανά στο κόλπο της τετράδας. Όσο ζει, ελπίζει. Δυσκολεύτηκε κόντρα στην Οσασούνα σ’ ένα μέτριο ματς, αλλά κατάφερε να επικρατήσει χάρη σε γκολ του Ελουστόνδο στο 52’. Μεσοβδόμαδα αντιμετώπισε σε εξ αναβολής αναμέτρηση τη Μαγιόρκα εκτός έδρας. Σαφώς καλύτερα, πιο πειστική, κυριάρχησε και επικράτησε τελικά 2-0 με γκολ του Σίλβα (35’) και του Μερίνο (62’). Μπαρενετσέα, Γιανουζάι, Μουνιόθ και Ρίκο εκτός. Πάγια εκτός Μονρεάλ και Κάρλος Φερνάντεθ.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι το φαβορί, δίκαιο το 1.60 που γυροφέρνει ο άσος, αλλά είναι την ίδια στιγμή αποτρεπτικός, αφού ακολουθεί ματς με την Παρί. Εντός έδρας η Ρεάλ δεν χάνει, την ίδια ώρα όμως η Σοσιεδάδ προσπαθεί να ανέβει και να κυνηγήσει την τετράδα. Η απόσταση είναι πολύ μικρή. Πολύ οριακά τα τελευταία ματς των Μερένγκες, δυσκολεύεται στον δρόμο και δεν ανεβαίνει από νωρίς η βάσκικη ομάδα, έχει και καλές απουσίες. Αξίζει το ποντάρισμα στο 2.05 για το ενδεχόμενο να μπουν τα περισσότερα γκολ του αγώνα στο β’ ημίχρονο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρεάλ Μαδρίτης - Ρεάλ Σοσιεδάδ: Περισσότερα γκολ στο β’ ημίχρονο (2.05), 22:00
TAGS BIG GAMES BET ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ