BETMARKET TIPS

Ρεάλ – Μπαρτσελόνα: Με 1.90 και 2.30 στο El Clasico

Real Madrid's Karim Benzema, runs with the ball during the Champions League group F soccer match between Real Madrid and Shakhtar Donetsk at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday, Oct. 5, 2022. (AP Photo/Bernat Armangue)
Real Madrid's Karim Benzema, runs with the ball during the Champions League group F soccer match between Real Madrid and Shakhtar Donetsk at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday, Oct. 5, 2022. (AP Photo/Bernat Armangue) © 2022 BERNAT ARMANGUE/ASSOCIATED PRESS

Ώρα clasico! Το BetMarket επικεντρώνεται στο Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα και ποντάρει σε δύο επιλογές στο 1.90 και το 2.30.

Κοιτώντας τη βαθμολογία της La Liga και αυτό το 20-1 στα τέρματα της Μπαρτσελόνα, δεν πάει σίγουρα ο νους σου πως η ομάδα αντιμετωπίζει το οποιοδήποτε αμυντικό πρόβλημα.

Το παραπάνω στατιστικό δεδομένο όμως είναι υπό ισχυρή αμφισβήτηση για μια σειρά λόγων. Πρώτη αφορμή η πλέον πρόσφατη εικόνα της και τα πάμπολλα λάθη στο 3-3 με την Ίντερ μεσοβδόμαδα. Με τον Πικέ να γίνεται αντικείμενο χλευασμού για τις αντιδράσεις τους και ακόμη και τις πιο ήρεμες φωνές να συμφωνούν πως το επίπεδό του δεν είναι πλέον top.

Ο Πικέ όμως είναι από τους λίγους διαθέσιμους στόπερ που έχει ο Τσάβι σήμερα (17:15 NOVASPORTS PRIME, LIVE από το SPORT24). Και αυτό είναι το δεύτερο δεδομένο που θέτει σε αμφιβολία την αμυντική επάρκεια των Καταλανών. Οι απουσίες στο κέντρο άμυνας είναι μπόλικες, οι αλχημείες αναγκαστικές και δεδομένες.

Τρίτον η ψυχολογία! Η Μπαρτσελόνα είχε την ατυχία να κληρωθεί σε έναν πάρα πολύ δύσκολο όμιλο και αυτή τη στιγμή να έχει ελαττώσει πολύ τις πιθανότητες πρόκρισης από αυτόν. Κάτι που κάνει κακό τόσο στο ηθικό της ομάδας, όσο και στα ταμεία. Και δεν αποκλείεται οι ειδήσεις για τα πιθανά προβλήματα στα οικονομικά του Συλλόγου να επηρεάσουν ακόμη περισσότερο τους ίδιους τους παίκτες.

Πηγαίνοντας στον αντίπαλο, η Ρεάλ Μαδρίτης είναι σαφώς πιο ήρεμη. Όχι εντυπωσιακή, αλλά τακτική δουλεμένη και με στρωμένα αποδυτήρια. Και σίγουρα με έναν Αντσελότι να έχει πάρει το μάθημά του από το 0-4 του Μαρτίου και το πλάνο του διαφορετικό και πιο προσαρμοσμένο. Άλλωστε τώρα υπάρχει σαφώς μεγαλύτερη εικόνα της Μπαρτσελόνα του Τσάβι και περισσότερος χρόνος για να μελετήσει ο Ιταλός τα τρωτά σημεία.

Προγνωστικά στοιχήματος

Σε θέμα ειδικών αγορών, αν επιβεβαιωθεί το σενάριο που θέλει τη Ρεάλ Μαδρίτης να παίρνει κάποια στιγμή προβάδισμα στο σκορ, η Μπάρτσα θα ανεβάσει ακόμη ψηλότερα τις γραμμές. Όταν το έκανε αυτό με την Ιντερ πήρε πάρα πολλά κόρνερ. Δέκα στο ένα ματς και 13 στο άλλο. Αριθμοί που επιτρέπουν ποντάρισμα στο ενδεχόμενο να φτάσει τουλάχιστον στα πέντε σήμερα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα: 1 (απόδοση 2.30), 17:15
  • Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα: Over 4,5 κόρνερ Μπαρτσελόνα (απόδοση 1.95), 17:15

Καθημερινά στο BetMarket.gr αναλύσεις, παρασκήνιο, στατιστικά, ψαγμένα ειδικά και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου.

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ