ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Σαουθάμπτον - Μάντσεστερ Σίτι: Προγνωστικά και ανάλυση

Ο Γκρίλις πανηγυρίζει γκολ του στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μάντσεστερ Σίτι
Ο Γκρίλις πανηγυρίζει γκολ του στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μάντσεστερ Σίτι 2023 AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Η Σαουθάμπτον φιλοξενεί τη Μάντσεστερ Σίτι σ’ ένα ιδιαίτερα απαιτητικό παιχνίδι. Μόνο νίκες οφείλει να κάνει από εδώ και πέρα η Μάντσεστερ Σίτι. Ποντάρισμα στο 3.60.

Σκούρα τα πράγματα από εδώ και πέρα για τη Σαουθάμπτον, εξίσου δύσκολα και απαιτητικά όμως και για τη Μάντσεστερ Σίτι (19:30 NOVASPORTS PREMIER LEAGUE , LIVE από το SPORT24 ). Οι Άγιοι βρίσκονται στον πάτο της βαθμολογίας, στο -4 από τη σωτηρία και απόψε φιλοξενούν τη Μάντσεστερ Σίτι. Οι Πολίτες είναι οι μόνοι που μπορούν να κόψουν τα φτερά από την πρωτοπόρο Άρσεναλ. Βέβαια, η απόσταση μόνο αδιάφορη δεν είναι, αφού η ομάδα του Γκουαρδιόλα απέχει 8 βαθμούς με ματς λιγότερο.

Χωρίς νίκη εδώ και τέσσερα ματς η Σαουθάμπτον, που στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι ηττήθηκε στο Λονδίνο από τη Γουέστ Χαμ δείχνοντας εκ νέου αδυναμίες στο αμυντικό σκέλος. Μόνο σ’ ένα από τα τέσσερα (0-2-2) τελευταία ματς έχει βρει δίχτυα, στο ροντέο με την Τότεναμ στο Σεντ Μέρις (3-3).

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Σίτι μετράει επτά νίκες στη σειρά, κερδίζει και χωρίς τον Χάλαντ και απέδειξε από τι μέταλλο είναι φτιαγμένη στην τεσσάρα που έριξε στη Λίβερπουλ (4-1) παρότι βρέθηκε στο 17’ πίσω στο σκορ. Άλβαρες, Ντε Μπρόινε, Γκιντογάν και Γκρίλις οι σκόρερ που ανέτρεψαν την κατάσταση μετά το γκολ του Σαλάχ.

Προγνωστικά στοιχήματος

Δεν ανακαλύπτουμε την Αμερική λέγοντας πως η Μάντσεστερ Σίτι είναι το φαβορί. Η Σαουθάμπτον σαφώς και έχει αξιόλογες μονάδες, αλλά δεν σε πείθει τελευταία, ενώ έχει πολλά θέματα από τις στατικές φάσεις. Δεν αποπνέει σιγουριά και δύσκολα θα μπορέσει να διαχειριστεί την ορμή της Μάντσεστερ Σίτι. Άξιο προσοχής το 3.60 για το ενδεχόμενο να σκοράρει ο Γκρίλις στο ματς, είναι ένας παίκτης που βρίσκει χώρους, πάει σε ατομικές προσπάθειες, βρίσκεται μέσα στα στημένα, ενώ θα βρει πολλά ρήγματα στα καρέ των Αγίων.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σαουθάμπτον - Μάντσεστερ Σίτι: Να σκοράρει ο Γκρίλις (απόδοση 3.60), 19:30
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ