ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

"Σεληνιάζεται" ο Ζεσούς όταν βλέπει την Έβερτον και δίνει το 2.40

Ο Γκαμπριέλ Ζεσούς πανηγυρίζει γκολ στο Τσέλσι - Μάντσεστερ Σίτι
Ο Γκαμπριέλ Ζεσούς πανηγυρίζει γκολ στο Τσέλσι - Μάντσεστερ Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Έβερτον και ο Ζεσούς αναμένεται δώσει συνέχεια στην εκπληκτική παράδοση που διατηρεί εναντίον της.

Η Μάντσεστερ Σίτι φιλοξενεί την Έβερτον στο Ιτιχαντ σε ένα ματς (16:00 Cosmote Sport 1HD, Live από το SPORT24) που οφείλει να κερδίσει για να παραμείνει σε απόσταση βολής από την πρωτοπόρο Τσέλσι. Προφανώς, η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα είναι το απόλυτο φαβορί της αναμέτρησης σε αποδόσεις μόλις στο 1.20.

Συνήθως αυτού τους είδους τα παιχνίδια, μετά από διακοπή εθνικών, κρύβουν παγίδες, ειδικά για ομάδες όπως η Σίτι, που σχεδόν όλοι οι παίκτες της είναι διεθνείς. Στην προκειμένη περίπτωση βέβαια η Σίτι θα επιχειρήσει να καθαρίσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την υπόθεση νίκη κόντρα στην Έβερτον, διότι την Τετάρτη ακολουθεί το κρίσιμο ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν, που θα κρίνει την πρωτιά στον όμιλο του Champions League.

Μάντσεστερ Σίτι - Έβερτον: Προγνωστικά και Ανάλυση

Σημειώνεται ότι οι "πολίτες" πριν τη διακοπή επιβεβαίωσαν πως είναι το αφεντικό του Μάντσεστερ κερδίζοντας μέσα στο Ολντ Τράφορντ τη Γιουνάιτεντ με 2-0. Ωστόσο, στο τελευταίο παιχνίδι τους εντός έδρας για την Premier League, γνώρισαν απρόσμενη ήττα από την Κρίσταλ Πάλας με 2-0, πληρώνοντας φυσικά και το γεγονός ότι έπαιξαν σε όλο το δεύτερο ημίχρονο με δέκα παίκτες.

Για τα δεδομένα της Σίτι του Γκουαρδιόλα δεν είναι σύνηθες να κάνει δύο εντός έδρας γκέλες, επομένως δύσκολα θα την πατήσει απόψε κόντρα στην Έβερτον, την οποία κερδίζει επτά σερί ματς ανεξαρτήτως έδρας.

Ούτως ή άλλως, τα "ζαχαρωτά" στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές έχουν πάρει μόλις δύο βαθμούς, με τον Ράφα Μπενίτεθ να έχει σταθερά εκτός σημαντικούς παίκτες, όπως ο Κάλβερτ Λιούιν (3 γκολ) και ο χαφ Ντουκουρέ (2 γκολ).

Η εκπληκτική παράδοση του Ζεσούς

Φυσικά, ο ξερός άσος δεν έχει κανένα νόημα στις τιμές που προσφέρεται, ωστόσο σε συνδυασμό με γκολ του Γκάμπριελ Ζεσούς ανεβαίνει στο 2.40. Ο Ζεσούς σε 10 συμμετοχές φέτος στην Premier League μετράει δύο γκολ και αναμένεται να ξεκινήσει στην 11αδα του Πεπ, δεδομένου ότι είναι εκτός ο Φεράν Τόρες, επέστρεψαν με ενοχλήσεις από την εθνική Αγγλίας οι Γκρίλις, Φόντεν και με κορονοϊό ο Ντε Μπρούινε από την εθνική Βελγίου.

Όλα δείχνουν λοιπόν ότι θα παίξει πιο πίσω ο Μπερνάρντο Σίλβα στη θέση του Ντε Μπρούινε και οι Μαχρέζ, Στέρλινγκ θα πλαισιώσουν τον Ζεσούς στην επιθετική τριάδα.

Ο Βραζιλιάνος φορ διατηρεί εκπληκτική παράδοση με την Έβερτον, αφού σε εννιά παιχνίδια εναντίον της έχει σημειώσει οχτώ γκολ. Απέναντι σε καμία άλλη ομάδα της Premier League δεν έχει τέτοια επίδοση. Είναι χαρακτηριστικό ότι έχει σκοράρει κόντρα στην Έβερτον και στα τρία τελευταία ματς στο Ιτιχαντ, όπου η Σίτι τα κέρδισε με 5-0, 2-1 και 3-1 αντίστοιχα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Μάντσεστερ Σίτι - Έβερτον: 1 και να σκοράρει ο Ζεσούς (απόδοση 2.40), 16:00

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ