DAILY BET

Σκοράρει κόντρα στην Τσέλσι ο Παναθηναϊκός, πολλά γκολ στην Τούμπα, ισορροπημένο το ματς στο Μάλμε

Σκοράρει κόντρα στην Τσέλσι ο Παναθηναϊκός, πολλά γκολ στην Τούμπα, ισορροπημένο το ματς στο Μάλμε
EUROKINISSI

Κοιτάει την Τσέλσι στα μάτια ο Παναθηναϊκός, χωρίς περιθώρια ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Βικτόρια Πλζεν, έχει τον τρόπο του ο Ολυμπιακός απέναντι στη Μάλμε. Ανάλυση και προγνωστικά.

Τρεις οι εκπρόσωποι της Ελλάδας στις ευρωπαϊκές μάχες της Πέμπτης (24/10), καθώς οι ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός συνεχίζουν τη φετινή τους προσπάθεια εκτός συνόρων. Στις 19:45 στο ΟΑΚΑ κάνει την εμφάνιση της η Τσέλσι και ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του μια μεγάλη πρόκληση. Αγωνιστική και βαθμολογική, για την 2η αγωνιστική του Conference League.

Stoiximan Master: Διεκδικείς έως 10.000€ εντελώς δωρεάν* στο Παναθηναϊκός - Τσέλσι!

Το εκτός έδρας 1-1 με τη Μπόρατς κάθε άλλο παρά ιδανικό αποτέλεσμα ήταν στην πρεμιέρα, αφού απέναντι σε έναν υποδεέστερο αντίπαλο οι «πράσινοι» δεν κατάφεραν να επιβληθούν. Με εξαίρεση την αγγλική ομάδα, ο δρόμος είναι βατός για πρόκριση, ωστόσο ο Αλόνσο και οι παίκτες του θα πρέπει να το επιβεβαιώσουν στο χορτάρι. Το τρίποντο στο Ηράκλειο επί του ΟΦΗ έφερε μια τόνωση της ψυχολογίας και η διαφορά από την κορυφή της Stoiximan Super League μειώθηκε στους πέντε βαθμούς. Εκτός μάχης ο Ιωαννίδης, επέτρεψε στην αποστολή ο Σπόραρ.

Αλλαγμένη προς το καλύτερο η εικόνα της Τσέλσι με τον Μαρέσκα στον πάγκο της, καθώς ο Ιταλός μοιάζει να βάζει το περσινό... χάος σε μια σειρά. Θέλουν δουλειά ακόμη οι «μπλε» του Λονδίνου, είναι πάντως στον σωστό δρόμο με ορθολογικό ποδόσφαιρο και προσανατολισμό στο χορτάρι.

Super Ενισχυμένη Απόδοση να σκοράρει ο Τετέ ή ο Πελίστρι, 3.75 από 3.00

Το 4-2 της πρεμιέρας κόντρα στη Γάνδη αποτύπωσε την διαφορά ποιότητας, σε μια διοργάνωση όπου η Τσέλσι είναι το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Εντός συνόρων θα παλέψει την τετράδα, ενώ έδειξε πολύ ανταγωνιστική παρά την πρόσφατη ήττα 2-1 στο Anfield από τη Λίβερπουλ. Καϊσέδο, Τζάκσον, Κόλγουϊλ, Γκουστό, Τζέιμς, Πάλμερ, Λάβια, Φοφανά και Τσίλγουελ είναι εκτός αποστολής για διάφορους λόγους.

Προφανές το φαβορί στην αναμέτρηση, με μπόλικους αστερίσκους ωστόσο. Η Τσέλσι ούτε καίγεται για βαθμούς, ούτε δείχνει διατεθειμένη να ρισκάρει κόπωση και τραυματισμούς σε βασικούς της παίκτες. Θα το παλέψει ο Παναθηναϊκός σε ένα κατάμεστο ΟΑΚΑ και μπορεί να φτάσει στα όρια της την αντίπαλο του. Το συνδυαστικό στοίχημα Goal/Goal & Και οι δύο ομάδες να δεχθούν 2 ή περισσότερες κάρτες & Φέλιξ 1+ προσπάθειες στην εστία σε απόδοση 4.40 στο Bet Builder της Stoiximan.

Την ίδια ώρα στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ ψάχνει την πρώτη του νίκη στη League Phase του Europa League. Κάκιστο το ξεκίνημα του «Δικεφάλου» στη διοργάνωση, όχι τόσο για την ήττα στην Κωνσταντινούπολη, όσο γι' αυτή εντός έδρας από την Στεάουα. Τα περιθώρια στενεύουν πλέον και απέναντι στην Βικτόρια Πλζεν, η ομάδα του Λουτσέσκου δεν μπορεί να σκέφτεται οτιδήποτε άλλο πέραν των τριών βαθμών.

Το πρόσφατο 1-1 στη Νέα Φιλαδέλφεια με την ΑΕΚ διατήρησε τον ΠΑΟΚ στην κορυφή της Stoiximan Super League, έστω με παρέα τον συμπολίτη Άρη. Δύσκολη γενικά η συνέχεια και η διατήρηση του μομέντουμ είναι ένα ζητούμενο σε συνδυασμό με τα βαθμολογικά οφέλη. Στα ευχάριστα για τον Λουτσέσκου το γεγονός πως ουσιαστικά πλην του Σορετίρε, έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του.

Super Ενισχυμένη απόδοση να σκοράρει και στα 2 ημίχρονα ο ΠΑΟΚ, 3.30 από 2.72

Με δύο ισοπαλίες ξεκίνησε την προσπάθεια της στην Ευρώπη η Βικτόρια Πλζεν. Η πρώτη στο εντυπωσιακό εκτός έδρας 3-3 με την Άιντραχτ και ακολούθως το 0-0 εντός με τη Λουντογκόρετς. Εξαιρετική γενικότερα η εικόνα της Πλζεν, που σε 17 επίσημα παιχνίδια φέτος έχει μόλις μια ήττα. Στο εγχώριο πρωτάθλημα είναι στην τρίτη θέση και το -7 από την πρωτοπόρο Σλάβια Πράγας. Δεδομένα θα τερματίσει στην πρώτη τριάδα, δύσκολα ωστόσο θα μπει με αξιώσεις στην κούρσα του τίτλου. Γρήγορη ομάδα, δυνατή και αρκετά συμπαγής.

Έχει το «πρέπει» ο ΠΑΟΚ, είναι ανώτερος ποιοτικά, εντούτοις το ματς απέναντι στην Βικτόρια κάθε άλλο παρά απλή υπόθεση είναι. Το συνδυαστικό στοίχημα Over 2,5 γκολ & Να σκοράρει ο Τισουντάλι & ΠΑΟΚ Over 5,5 κόρνερ σε απόδοση 7.10 στο Bet Builder της Stoiximan.

Στις 22:00 στο «Eleda Stadion», ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται απέναντι στη Μάλμε. Οι Σουηδοί στην πρεμιέρα της διοργάνωσης γνώρισαν ήττα 0-2 από τη Ρέιντζερς. Πήραν ωστόσο το αίμα τους πίσω, στο «διπλό» (1-2) επί της Κάραμπαγκ. Σε φουλ αγωνιστική δράση και με ρυθμό, η Μάλμε έχει την άνεση να ρίξει το βάρος στην Ευρώπη. Και αυτό γιατί τρεις στροφές πριν το φινάλε στην Allsvenskan είναι στο +8 από την 2η Χάμαρμπι. Τα «κολλητά» 1-1 με την 13η Βάρναμο και την ουραγό Βάστερας δεν λένε πολλά, αφού η Μάλμε ουσιαστικά ήθελε να βγάλει την υποχρέωση.

Ζορίζεται να χτίσει μομέντουμ με νικηφόρο σερί και συνέπεια απόδοσης ο Ολυμπιακός. Που ξεπέρασε την ήττα από τη Λυών στην πρεμιέρα με το 3-0 επί της Μπράγκα, έφυγε με βαθμό από το ΟΑΚΑ στο ντέρμπι «αιωνίων», ωστόσο τα έκανε... μούσκεμα στο εντός 2-2 με τον Λεβαδειακό. Έχοντας μάλιστα πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων στο 21'.

Στο 25.00 να κατακτήσει το Europa League o Ολυμπιακός

Ο Μεντιλίμπαρ προσπαθεί να λύσει το πρόβλημα νοοτροπίας, ψάχνει ακόμη το κατάλληλο σχήμα στο χορτάρι και περιμένει πολλές από τις μεταγραφές του να δώσουν λύσεις. Κάτι που για την ώρα δεν έχει συμβεί. Το -2 από την κορυφή της Stoiximan Super League δεν είναι... καταστροφικό, αλλά τα σημάδια θέλουν σωστή ανάγνωση. Στην Ευρώπη πάντως, ο Ολυμπιακός δείχνει ένα καλύτερο πρόσωπο και μεγαλύτερη συγκέντρωση.

Αρκετά ισορροπημένο σε μια πρώτη ανάγνωση. Η Μάλμε είναι εξαιρετική όταν βρίσκει ρυθμό, ο Ολυμπιακός παίζει άριστα το παιχνίδι χώρων εκτός συνόρων. Το συνδυαστικό στοίχημα 2-3 γκολ & Over 8,5 κόρνερ & Τσικίνιο 1+ προσπάθειες στην εστία σε απόδοση 6.60 στο Bet Builder της Stoiximan.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές | ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα

TAGS DAILY BET STOIXIMAN STOIXIMAN BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ