TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Στο 2.40 η τελευταία ευκαιρία του Ντ’ Αβέρσα, προβάδισμα το 1.71 στο Τότεναμ - Λιντς

Ο Αντόνιο Κόντε στον πάγκο της Τότεναμ σε ματς κόντρα στην Έβερτον
Ο Αντόνιο Κόντε στον πάγκο της Τότεναμ © 2021 JON SUPER/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Κυριακής και καταλήγει σε τέσσερα πονταρίσματα.

Η Μπολόνια ολοκλήρωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα παιχνίδια της πριν τη διακοπή. Δύο νίκες με πειστικές εμφανίσεις εντός με 2-0 επί της Κάλιαρι και μεγάλο διπλό στη Γένοβα με τη Σαμπντόρια. Ο Μιχαΐλοβιτς μετά από ένα προβληματικό ξεκίνημα γύρισε την κατάσταση και πλέον είναι ξανά ισχυρός.

Η επιθετική τριάδα που κάνει τη διαφορά

Η Μπολόνια έχει μία υψηλού επιπέδου επιθετική τριάδα. Συνδυάζει δύναμη, ύψος, ταχύτητα και δημιουργία. Σε 974 λεπτά μετρά 5 τέρματα και 1 ασίστ ο Αρναούτοβιτς. Σε 785 λεπτά μετρά 4 γκολ και 3 ασίστ ο Μπάροου, ενώ 2 ασίστ μετρά ο πιο δημιουργικός Σοριάνο. Η Βενέτσια πέτυχε μία τυχερή νίκη με τη Ρόμα. Δέχτηκε φάσεις για 3,45 xG πήγαν μαζί της όλες οι λεπτομέρειες και κατάφερε να επικρατήσει 3-2. Η Βενέτσια βρίσκεται 3 βαθμούς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού στη 15η θέση, που αποτελεί ταβάνι με βάση τις δυνατότητες της. Έχει ποιότητα η Μπολόνια, ένα επιθετικό πλάνο και μία τριάδα μπροστά που της επιτρέπει να κερδίζει αυτά τα παιχνίδια (16:00 COSMOTE SPORT 3, LIVE από το SPORT24 ). Ο άσος στο 1.60 στον μέσο όρο των εταιριών.

Τελευταία ευκαιρία του Ντ’ Αβέρσα

Μετά από την ήττα της Σαμπντόρια από την Μπολόνια, υπήρχε η αίσθηση πως θα υπάρξει η απομάκρυνση του Ντ’ Αβέρσα. Η διοίκηση όμως αποφάσισε να του προσφέρει ακόμα μία ευκαιρία. Πιο ευνοϊκό παιχνίδι (16:00 COSMOTE SPORT 7, LIVE από το SPORT24 )για να μπορέσει να γυρίσει την κατάσταση δεν θα μπορούσε να βρει. Εκτός έδρας με τη Σαλερνιτάνα με τη χειρότερη ομάδα που έχει παίξει τα τελευταία χρόνια στη Serie A. Η Σαμπντόρια επιβάλλεται να κερδίσει να βγει από την επικίνδυνη ζώνη και σιγά σιγά να πλησιάσει τις μεσαίες θέσεις της βαθμολογίας. Το διπλό στο 2.40 στον μέσο όρο των εταιριών.

Πρώτο εντός έδρας του Κόντε

Στην πρεμιέρα του ο Αντόνιο Κόντε χρησιμοποίησε το κλασικό του 3-4-3 στο Γκούντισον Παρκ με επιθετική τριάδα τους Λούκας Μόουρα, Σον και Κέιν. Η Τότεναμ πίσω κράτησε το μηδέν επιθετικά, όμως δεν κατάφερε να βγάλει νέα πράγματα. Τα xG 0,60-0,80 δείχνουν τη μίζερη εικόνα του παιχνιδιού. Δεύτερο παιχνίδι (18:30 COSMOTE SPORT 7, LIVE από το SPORT24 ) για τον Κόντε στον πάγκο της Τότεναμ, πρώτο μπροστά στο κοινό των οπαδών των Σπερς. Έχει τον τρόπο ο έμπειρος Ιταλός τεχνικός να περνά άμεσα τις ιδέες του στους ποδοσφαιριστές του και να πετυχαίνει άμεσα αποτελέσματα. Η Λιντς προσφέρει χώρους, δεν έχει αξιόπιστη αμυντική λειτουργία και φαντάζει καλός αντίπαλος για να πετύχει την πρώτη του νίκη ο Κόντε και να συνεργαστούν οι Κέιν, Μόουρα και Σον. Ο άσος στο 1.71 στον μέσο όρο των εταιριών.

Με παράδοση στη Γρανάδα η Ρεάλ

Η Ρεάλ στα παιχνίδια ανάμεσα στην διακοπή του Οκτωβρίου και του Νοεμβρίου έτρεξε ένα ρεκόρ 5-1-0 και έβαλε τα πράγματα σε μία σειρά και στον όμιλο στο Champions League και στο πρωτάθλημα. Ο Αντσελότι αξιοποιεί σημαντικά την ταχύτητα των Βινίσιους - Ροδρίγο που έφτασαν την Παρασκευή στη Μαδρίτη και αναμένονται να δώσουν το παρών στη Γρανάδα (17:15 NOVASPORTS 1, LIVE από το SPORT24 ). Παραδοσιακά περνά εύκολα η Ρεάλ από τη συγκεκριμένη έδρα, μετρά 6 σερί νίκες, 5 κολλητές με over 2,5. Το διπλό στο 1.50 στον μέσο όρο των εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπολόνια - Βενέτσια: 1 (απόδοση 1.60), 16:00
  • Σαλερνιτάνα - Σαμπντόρια: 2 (απόδοση 2.40), 16:00
  • Γρανάδα - Ρεάλ: 2 (απόδοση 1.50), 17:15
  • Τότεναμ - Λιντς: 1 (απόδοση 1.71), 18:30

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET

TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ