BETMARKET TIPS

Τα δύσκολα μονοπάτια για Τσιτσιπά και Σάκκαρη

Maria Sakkari of Greece plays a forehand return to Emma Raducanu of Britain during their third round match at the Wimbledon tennis championships in London, Friday, July 5, 2024. (AP Photo/Alberto Pezzali)
Η Μαρία Σάκκαρη στην αναμέτρηση με την Έμα Ραντουκάνου @ 2024 ALBERTO PEZZALI / AP IMAGES

Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη εκπροσωπούν την Ελλάδα στο τένις στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 και το BetMarket.gr έχει τις τενιστικές μακροχρόνιες επιλογές.

Μπορεί ο στίβος και η κολύμβηση να αποτελούν τα αθλήματα με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον διαχρονικά στους Ολυμπιακούς Αγώνες, δεν μπορούμε όμως να παραβλέψουμε τα παραδοσιακά αθλήματα. Το τένις είναι ένα από αυτά και μπορεί να πέρασε ελάχιστος καιρός από το τελευταίο Grand Slam, όμως η δράση επιστρέφει και μάλιστα με φόντο τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

Η δράση στο τένις ξεκινά από την 1η κιόλας μέρα των Ολυμπιακών Αγώνων και φυσικά το βλέμμα μας στρέφεται στους εκπροσώπους μας. Στέφανος Τσιτσιπάς, Μαρία Σάκκαρη, Πέτρος Τσιτσιπάς και Δέσποινα Παπαμιχαήλ θα αγωνιστούν και στα πέντε ταμπλό που έχουν δικαίωμα.

Ξεκινάμε με τον Στέφανο Τσιτσιπά, με τον Έλληνα τενίστα να έχει και ένα ψυχολογικό απωθημένο, μιας και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να μην διεκδικήσει κάποιο μετάλλιο. Το καλό για τον ίδιο είναι πως παίζει στην επιφάνεια του Roland Garros και το χώμα είναι αποτελεί την αγαπημένη του επιφάνεια. Το κακό είναι πως δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Το μπάκχαντ του παραμένει αδυναμία στις επιστροφές και έτσι άπαντες θα έχουν σημάδι απέναντί του.

Θεωρούμε πως εύκολα ή δύσκολα ο Τσιτσιπάς θα φτάσει μέχρι τα προημιτελικά. Ο Μπεργκς έκανε κάποιες καλές νίκες, όμως δεν μπορεί να αποτελέσει υψηλό εμπόδιο για τον Έλληνα τενίστα. Μετά, όμως, αρχίζουν τα δύσκολα, μιας και στα προημιτελικά το πιο πιθανό είναι να βρει απέναντι του τον Νόβακ Τζόκοβιτς, το ένα εκ των δύο φαβορί για το χρυσό μετάλλιο. Δεν θεωρούμε πως η κατάσταση του Τσιτσιπά είναι τέτοια που μπορεί να κερδίσει τον Σέρβο θρύλο, γι’ αυτό και η επιλογή μας θα είναι να αποκλειστεί ο Τσιτσιπάς στα προημιτελικά σε απόδοση 2,75.

Όσο για τη Μαρία Σάκκαρη, η αλήθεια είναι πως για 1,5 μήνα μας έδειξε να είναι σε πολύ καλή κατάσταση, όμως οι εμφανίσεις στο IndianWells και το Τσάρλεστον δεν είχαν συνέχεια. Το θετικό για την Ελληνίδα τενίστρια είναι πως απέφυγε στο ταμπλό την Σφιόντεκ, η οποία μοιάζει ασυναγώνιστη αυτή τη στιγμή. Όμως η αλήθεια είναι πως ακόμα και αν φτάσει μέχρι τα προημιτελικά η Σάκκαρη, δύσκολα θα διεκδικήσει το κάτι παραπάνω, μιας και η λογική λέει πως θα βρει απέναντι της την σημαιοφόρο των ΗΠΑ, Κόκο Γκοφ. Η Αμερικανίδα είναι εξαιρετική και στα μάτια μας έχει σχετικά εύκολα την πρόκριση στα ημιτελικά, οπότε το 1,50 αποτελεί value επιλογή.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

ΟΛΥΜ – Τένις (Α): Τσιτσιπάς αποκλεισμός στα προημιτελικά (Απόδοση: 2,75)

ΟΛΥΜ – Τένις (Γ): Γκοφ πρόκριση στα ημιτελικά (Απόδοση: 1,50)

Περισσότερα άρθρα για Ολυμπιακούς αγώνες και προγνωστικά στοιχήματος μπορείτε να διαβάσετε στο Betmarket.gr

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ