ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Τάντιτς και Μπόιλ στα… όπλα για τον διπλασιασμό

Ο Ντούσαν Τάντιτς του Άγιαξ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Ντόρτμουντ για τη φάση των ομίλων του Champions League 2021-2022 στο "Ζίγκναλ Ιντούνα Παρκ", Ντόρτμουντ | Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2021
Ο Ντούσαν Τάντιτς του Άγιαξ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Ντόρτμουντ για τη φάση των ομίλων του Champions League 2021-2022 στο "Ζίγκναλ Ιντούνα Παρκ", Ντόρτμουντ | Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2021 © 2021 MARTIN MEISSNER/ASSOCIATED PRESS

Ποντάρισμα σε επιλογές διπλασιασμού από την Κωνσταντινούπολη και το Ντίνγκγουολ.

Ματς διαδικαστικού χαρακτήρα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αυτό στην Κωνσταντινούπολη για τον τρίτο όμιλο του Champions League. Μπεσίκτας εναντίον Άγιαξ (19:45 COSMOTE SPORT 3, LIVE από το SPORT24), με τους Ολλανδούς να είναι σαρωτικοί στο γκρουπ και έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση δύσκολα θα χαθεί η πρωτιά στον όμιλο.

Μπεσίκτας - Άγιαξ: Προγνωστικά και ανάλυση

Η Μπεσίκτας είναι σε αγωνιστικό τέλμα, δεν θυμίζει την περσινή ομάδα, ενώ στο Champions League είναι υποτονική, σαν να μην υπάρχει στα ματς που έχει δώσει ως τώρα. Δεδομένη η απογοήτευση του κόσμου και η γκρίνια που επικρατεί ειδικά μετά τις ήττες από Τράμπζονσπορ (2-1) και Αλάνιασπορ (2-0). Πολλά τα λάθη στην άμυνα, αλλά δεν αλλάζει φιλοσοφία και ανοίγει τα παιχνίδια της. Με τούτα και με εκείνα βρίσκεται στην ένατη θέση της Superlig και όλη η προσοχή βρίσκεται εκεί.

Ο Άγιαξ επέστρεψε δυναμική μετά τη διακοπή, σκόρπισε εκτός έδρας τη Βάαλβαϊκ 5-0. Δεν χρειάζεται μεγάλη ανάλυση, το τελικό σκορ τα λέει όλα και δίχως να φορτσάρει ιδιαίτερα. Ο Τεν Χάαχ ακούστηκε για τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά ο ίδιος δεν δείχνει διατεθειμένος να αφήσει το πρότζεκτ που χτίζει με τόσο μεράκι στο Άμστερνταμ εδώ και χρόνια. Απόψε θα κάνει ορισμένες αλλαγές κυρίως στη μεσαία γραμμή, στην επίθεση εκτός απροόπτου θα δούμε τους Τάντιτς, Αλέ και Νέρες.

Μπεσίκτας - Άγιαξ: Στοιχηματική πρόταση

Στη μάχη των σκόρερ ο Αλέ είναι σε σούπερ κατάσταση, κάνει ονειρεμένη σεζόν, ωστόσο οι τιμές είναι φαγωμένες. Από την άλλη το 2.20 για τον Ντούσαν Τάντιτς είναι αξιόλογο με βάση τον τρόπο που αγωνίζεται ο Αίας και τις παθογένειες που βγάζει η Μπεσίκτας. Ανεβαίνει παιχνίδι με παιχνίδι ο Σέρβος, σκόραρε μάλιστα και στο 2-1 με την Πορτογαλία πριν λίγες μέρες, κουβαλάει την μπάλα, δημιουργεί παιχνίδι, αλλά πάει συχνά και σε ατομικές προσπάθειες, ενώ συνήθως έχει πιο ελεύθερο ρόλο στα παιχνίδια των Ολλανδών.

Με φόρα οι Χιμπς και ο Μπόιλ

Στο Ντίνγκγουολ η Ρος Κάουντι φιλοξενεί τη Χιμπέρνιαν (21:45 LIVE από το SPORT24) σε εξ αναβολής ματς για την 12η αγωνιστική της Premiership Σκωτίας. Έβδομοι οι Χιμπς που μετά από μια σειρά αρνητικών αποτελεσμάτων προσπαθούν να ανέβουν και να μπουν ξανά στην εξάδα, εξάλλου η απόσταση είναι στον πόντο, χρωστώντας μάλιστα και τρία ματς. Η Ρος Κάουντι είναι ξεκούραστη, καθώς δεν έπαιξε το Σαββατοκύριακο λόγω του League Cup και βλέπουμε για άλλη μια σεζόν μια από τα ίδια από μέρους τους. Θυμίζει τρενάκι του λούνα παρκ με τα σκαμπανεβάσματά της, οι δυνατότητές της είναι συγκεκριμένες και για την ώρα βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας, στο τέλος όμως θα βρει τον τρόπο για να σωθεί. Αυτό κάνει πάντα.

Την ίδια ώρα που η Χιμπέρνιαν βρισκόταν σε μια φάση που την έπνιγε η εσωστρέφεια γύρισε τον διακόπτη και πήρε τεράστια νίκη στο League Cup υποτάσσοντας 3-1 τη Ρέιντζερς και προκρίθηκε στον τελικό, εκεί που θα αντιμετωπίσει τη Σέλτικ. Σούπερ εμφάνιση και μεγάλος πρωταγωνιστής ο Μάρτιν Μπόιλ που πέτυχε χατ τρικ, το οποίο το είχε ολοκληρώσει έως το 38’. Πάνω σ’ αυτόν θα βασιστούμε, μπορεί να ξεκλειδώσει την ευάλωτη άμυνα της Ρος Κάουντι. Έχε αυτοπεποίθηση και έχει σκοράρει τη φετινή σεζόν με τους Χιμπς 14 γκολ σε 18 εμφανίσεις σ’ όλες τις διοργανώσεις και άλλα τρία με την Εθνική ομάδα του (Αυστραλία) στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ. Στο 2.20 να βρει απόψε δίχτυα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπεσίκτας - Άγιαξ: Να σκοράρει ο Ντούσαν Τάντιτς (απόδοση 2.20), 19:45
  • Ρος Κάουντι - Χιμπέρνιαν: Να σκοράρει ο Μάρτιν Μπόιλ (απόδοση 2.20), 21:45

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ