ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Το δεκάρι της Βόρειας Μακεδονίας που κάνει τη διαφορά στο 3.10

Ο Ενίς Μπαρντί με τη φανέλα της Βορείου Μακεδονίας στο Euro 2020 κόντρα στην Ολλανδία
Ο Ενίς Μπαρντί με τη φανέλα της Βορείου Μακεδονίας στο Euro 2020 © 2021 KENZO TRIBOUILLARD/ASSOCIATED PRESS

Η Βόρεια Μακεδονία κρατάει την τύχη της δεύτερης θέσης στα χέρια της και ο Ενίς Μπαρντί είναι αυτός που αναμένεται να κάνει τη διαφορά.

Η Βόρεια Μακεδονία υποδέχεται απόψε στα Σκόπια την Ισλανδία (19:00 Cosmote Sport 8HD, Live από το SPORT24) και με νίκη εξασφαλίζει τη δεύτερη θέση του 10ου προκριματικού ομίλου και μαζί ένα εισιτήριο για τα μπαράζ του Μαρτίου.

Η γειτονική χώρα έχει κάνει τεράστια βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια σε ποδοσφαιρικό επίπεδο. Το καλοκαίρι έπαιξε για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τελική φάση Euro και τώρα διεκδικεί την παρθενική της συμμετοχή σε τελική φάση Μουντιάλ, έχοντας ήδη για παράσημο στην προκριματική φάση μία σπουδαία νίκη επί της Γερμανίας στο Ντούισμπουργκ!

Την προηγούμενη αγωνιστική πέρασε με το εκκωφαντικό 5-0 από την Αρμενία και πλέον κρατάει την τύχη στα χέρια της αφού την ίδια ώρα η Ρουμανία αποτύγχανε να κερδίσει (0-0) την Ισλανδία. Τώρα, παίζει η Βόρεια Μακεδονία με την αποκλεισμένη Ισλανδία κι αν καταφέρει να κερδίσει μέσα στην καυτή της έδρα, θα κρατήσει το όνειρο της πρόκρισης ζωντανό ανεξάρτητα με το τι θα κάνει η Ρουμανία στο Λιχτενστάιν.

Φυσικά, το παιχνίδι δεν είναι εύκολο και οι Ισλανδοί δεν υπάρχει περίπτωση να αδιαφορήσουν, κάτι που απέδειξαν και πριν τρεις ημέρες στο Βουκουρέστι. Το σετ πάντως των αποδόσεων είναι προσαρμοσμένο στο μονόπλευρο κίνητρο, με συνέπεια ο άσος να προσφέρεται μόλις στο 1.55 κατά μέσο όρο.

Ο παίκτης κλάσης της Βόρειας Μακεδονίας

Στοιχηματικά πιο ενδιαφέρουσα περίπτωση είναι το anytime του Ενίς Μπαρντί, ο οποίος αναμένεται να κάνει ξανά τη διαφορά για τη Βόρεια Μακεδονία, όπως και κόντρα στην Αρμενία. Ο μεσοεπιθετικός της Λεβάντε είναι μαζί με τον χαφ της Νάπολι, Ελίφ Ελμάς, οι πιο ποιοτικοί παίκτες της γειτονικής χώρας.

Ο Μπαρντί στο Ερεβάν σημείωσε χατ τρικ εκτελώντας εύστοχα δύο πέναλτι και έφτασε τα τέσσερα γκολ συνολικά στην προκριματική φάση. Υπενθυμίζεται ότι είχε ευστοχήσει σε δύο πέναλτι και στον αγώνα της Λεβάντε με την Ατλέτικο στα τέλη Οκτωβρίου, στην ανέλπιστη ισοπαλία (2-2) κόντρα στους "ροχιμπλάνκος".

Το δεκάρι της Βόρειας Μακεδονίας φημίζεται για την άριστη τεχνική του κατάρτιση και τα εξαιρετικά του χτυπήματα στις στατικές φάσεις, οι οποίες συνήθως αποδεικνύονται κομβικές σε κρίσιμα ματς όπως το αποψινό με την Ισλανδία. Με αυτό το σκεπτικό λοιπόν, το 3.10 του Μπαρντί για να σκοράρει κόντρα στην Ισλανδία μπορεί να αποτελέσει επιλογή.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βόρεια Μακεδονία - Ισλανδία: Μπαρντί να σκοράρει (απόδοση 3.10), 19:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ