BETMARKET TIPS

Το σημείο της ημέρας προκύπτει από το πρωτάθλημα Ισπανίας

Sevilla's Lucas Ocampos shouts after receiving a red card by the referee during the Champions League Group B soccer match between Sevilla and PSV at the Ramon Sanchez-Pizjuan stadium in Seville, Spain, Wednesday, Nov.29, 2023. (AP Photo/Jose Breton)
Ο Λούκας Οκάμπος @ 2023 JOSE BRETON / AP IMAGES

Αρκετό το ενδιαφέρον έχει το Σεβίλλη - Βιγιαρεάλ και στα προγνωστικά υπάρχει αξία σε μια επιλογή διπλασιασμού.

Το σημείο της Παρασκευής

Η Σεβίλλη ξεκίνησε τη νέα σεζόν με αρκετά θετικά κι αρκετά αρνητικά. Στην πρεμιέρα δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο κόντρα στη Λας Πάλμας, παρά το γεγονός πως πήρε το προβάδισμα δύο φορές. Το θετικό είναι πως επιθετικά η εικόνα της ήταν εξαιρετική, διότι δημιούργησε 1.67 xGoals και σκόραρε δις. Στα αρνητικά, ο αντίπαλος σκόραρε δύο φορές με 0.86 xGoals. Σήμερα, αγωνίζεται στην έδρα της και θέλει το τρίποντο, οπότε ενδέχεται να ρισκάρει.

Η Βιγιαρεάλ είχε ντέρμπι στην πρεμιέρα και μπορούμε να πούμε πως στάθηκε καλά, καθώς υποδέχθηκε την Ατλέτικο Μαδρίτης και κατάφερε να την κοιτάξει στα μάτια. Το τελικό 2-2 διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο, με το «Κίτρινο Υποβρύχιο» να παίρνει το προβάδισμα δις, όμως να ισοφαρίζεται ισάριθμες φορές. Η επιθετική της εικόνα ήταν αρκετά καλή, την ώρα που αμυντικά τα κενά έκαναν την εμφάνιση τους.

Στη σημερινή μάχη λοιπόν, αναμετριούνται δύο ομάδες που έχουν αρκετά ικανές επιθέσεις και δημιουργούν σχετικά εύκολα ευκαιρίες, την ώρα που καμιά τους δεν μπορούμε να πούμε πως μας πείθει αμυντικά. Αμφότερες στην πρεμιέρα επιβεβαίωσαν το combo Goal/Goal & Over 3.5, ενώ στη μεταξύ τους προϊστορία το αμφίτερμα βγήκε και στις πέντε πιο πρόσφατες αναμετρήσεις τους. Μάλιστα, στο τελευταίο μεταξύ τους ματς, τον περασμένο Μάιο, η Βιγιαρεάλ επικράτησε με 3-2.

Όσον αφορά λοιπόν τα προγνωστικά, θα πάμε με τα γκολ και πιο συγκεκριμένα με το combo Goal/Goal & Over 2.5, που προσφέρεται σε απόδοση 2.02.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • 22:30, Σεβίλλη - Βιγιαρεάλ: Goal/Goal & Over 2.5, σε απόδοση 2.02

Το Betmarket παρακολουθεί καθημερινά τη δράση και σας παρουσιάζει τις αναλύσεις του και τα προγνωστικά ποδοσφαίρου.

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ