ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Τριπλασιασμός με μία τελική στο στόχο του Μαυροπάνου

Ο Ντίνος Μαυροπάνος μαρκάρει τον Μάρκο Ρόις σε αγώνα της Στουτγάρδης κόντρα στην Ντόρτμουντ
Ο Ντίνος Μαυροπάνος μαρκάρει τον Μάρκο Ρόις © 2021 TOM WELLER-POOL/ASSOCIATED PRESS

Ο Ντίνος Μαυροπάνος είναι εκ των κορυφαίων παικτών της Στουτγάρδης φέτος και εκτός από τα αμυντικά του καθήκοντα διακρίνεται και επιθετικά.

Η Στουτγάρδη φιλοξενεί απόψε τη Μάιντς (21:30 NOVASPORTS 3, Live από το SPORT24) στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της 13ης αγωνιστικής στην Bundesliga. Φαβορί σε τιμές στο 2.55 κατά μέσο όρο προσφέρεται η Μάιντς, με τον άσο να παίζει πάνω από το 2.80.

Η Στουτγάρδη προέρχεται από πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη και βρίσκεται στην 16η θέση, που οδηγεί σε μπαράζ παραμονής. Οι Σουηβοί είναι από τις πιο νεανικές ομάδες της κατηγορίας, έχουν πολύ ταλαντούχο ρόστερ και μπορούν να αποδώσουν ελκυστικό ποδόσφαιρο. Αυτό άλλωστε, το διαφήμισαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πέρυσι φτάνοντας σε σημείο να διεκδικούν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Φέτος, τα πράγματα δεν εξελίσσονται το ίδιο καλά και η αιτία είναι οι αλλεπάλληλοι τραυματισμοί που έχουν πλήξει το ρόστερ του Πελεγκρίνο Ματαράτσο. Ενδεικτικά αναφέρουμε, ότι η Στουτγάρδη έχασε με σοβαρό τραυματισμό τον κορυφαίο της φορ Κάλαϊτζιτς την πρώτη αγωνιστική, ενώ από το ξεκίνημα της σεζόν δεν έχει αγωνιστεί ούτε λεπτό ο σπουδαίος εξτρέμ Σίλας καθώς προέρχεται από ρήξη χιαστού και τώρα προσπαθεί να ξαναμπεί σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Στουτγάρδη - Μάιντς: Στοιχηματική Πρόταση

Με τη Στουτγάρδη λοιπόν να έχει εκτός σταθερά τους δύο καλύτερους παίκτες της επιθετικής γραμμής της, δεν προξενεί ιδιαίτερη εντύπωση ότι πρώτοι σκόρερ της ομάδας φέτος με τρία γκολ έκαστος, είναι δύο στόπερ, ο Μαρκ Κεμπφ και ο Ντίνος Μαυροπάνος.

Ο διεθνής Ελληνας κεντρικός αμυντικός πραγματοποιεί φέτος μία εξαιρετική σεζόν στο γερμανικό πρωτάθλημα και σύμφωνα με τις βαθμολογίες του έγκυρου kicker είναι ο κορυφαίος σε απόδοση παίκτης (εξαιρούνται οι τερματοφύλακες) της Στουτγάρδης, ανάμεσα σε αυτούς που έχουν τουλάχιστον πέντε συμμετοχές.

Ο Μαυροπάνος είναι αναντικατάστατος για τους Σουηβούς, έχει δέκα συμμετοχές, όλες βασικός και χρησιμοποιείται ως δεξιός στόπερ στο 3-4-2-1 που εφαρμόζει ο Ματαράτσο. Ο πρώην άσος του ΠΑΣ Γιάννινα προωθείται πάντα στις στημένες φάσεις και συνολικά φέτος έχει 11 τελικές, εκ των οποίων οι πέντε έχουν βρει στόχο. Το ενδεχόμενο να βρει μία τελική στο στόχο και απόψε κόντρα στη Μάιντς προσφέρεται σε τιμές τριπλασιασμού.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Στουτγάρδη - Μάιντς: Μαυροπάνος 1+ τελική στο στόχο (απόδοση 3.00), 21:30

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ