ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Τριπλασιασμός με τον Τόμας Μίλερ που φτάνει τα 600 παιχνίδια με την Μπάγερν

Ο άσος της Μπάγερν, Τόμας Μίλερ
Ο Τόμας Μίλερ © 2020 MATTHIAS SCHRADER/ASSOCIATED PRESS

Ο Τόμας Μίλερ συμπληρώνει 600 συμμετοχές με την Μπάγερν και θα ήθελε να τις συνδυάσεις με ένα γκολ κόντρα στην Αουγκσμπουργκ.

Η αυλαία της 12ης αγωνιστικής στην Bundesliga ανοίγει απόψε με το βαυαρικό ντέρμπι ανάμεσα στην Αουγκσμπουργκ και την Μπάγερν (21:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24). Ασφαλώς, το γκράντε φαβορί της αναμέτρησης είναι οι πρωταθλητές Γερμανίας με το διπλό να μην ξεπερνάει το 1.20.

Η ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελζμαν έχει δώσει φέτος 18 επίσημα ματς σε όλες τις διοργανώσεις και έχει απολογισμό 15 νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες. Πριν τη διακοπή των εθνικών, κέρδισε τα τελευταία τρία παιχνίδια της απέναντι στις Ουνιόν Βερολίνου (5-2), Μπενφίκα (5-2) και Φράιμπουργκ (2-1).

Η Μπάγερν προφανώς υπερέχει σε όλους τους τομείς της Αουγκσμπουργκ, η οποία μάχεται για ακόμη μία σεζόν για την παραμονή της. Είναι ενδεικτικό ότι μόνο ο Λεβαντόβσκι, έχει σημειώσει φέτος 13 γκολ στο γερμανικό πρωτάθλημα, όταν ολόκληρη η Αουγκσμπουργκ έχει πετύχει εννιά στις πρώτες 11 αγωνιστικές.

Γράφει ιστορία ο Μίλερ

Κεντρικό πρόσωπο πάντως απόψε θα είναι ο Τόμας Μίλερ, καθώς θα συμπληρώσει 600 συμμετοχές με τη φανέλα της Μπάγερν σε όλες τις διοργανώσεις. Στο παρελθόν, μόνο δύο παίκτες έχουν πετύχει κάτι ανάλογο, ο Ζεπ Μάιερ και ο Ολιβερ Καν. Αμφότεροι γκολκίπερ, άρα ο Μίλερ είναι ο πρώτος μη τερματοφύλακας στην ιστορία της Μπάγερν, που φτάνει τα 600 επίσημα παιχνίδια φορώντας τα χρώματά της.

Ο Μίλερ φέτος, ως είθισται, είναι ο πρώτος πασέρ των Βαυαρών με οχτώ ασίστ στην Bundesliga. Επίσης, μετράει τέσσερα γκολ στο πρωτάθλημα, ένα στο Champions League, ενώ στην τελευταία διακοπή για τις εθνικές σημείωσε δύο γκολ με τη Γερμανία κόντρα στο Λιχτενστάιν.

Το ενδεχόμενο ο θρυλικός άσος της Μπάγερν να συνδυάσει με ένα γκολ την 600η συμμετοχή του με τη βαυαρική φανέλα προσφέρεται στο 2.87, ενώ το κόμπο νίκη της Μπάγερν και να σκοράρει ο Μίλερ τριπλασιάζει το ποντάρισμα!

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αουγκσμπουργκ - Μπάγερν: 2 και να σκοράρει ο Μίλερ (απόδοση 3.00), 21:30

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ