ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τριπλή προσφορά* δωρεάν χωρίς κατάθεση από το Pamestoixima.gr

Τριπλή προσφορά* δωρεάν χωρίς κατάθεση από το Pamestoixima.gr

Πολλές στοιχηματικές επιλογές σε Premier League και Super League με σούπερ τριπλή προσφορά* γνωριμίας!

H Premier League συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο με σπουδαία παιχνίδια. Το Σαββατιάτικο πρόγραμμα περιλαμβάνει τους αγώνες Κρίσταλ Πάλας-Φούλαμ (17:00), Λούτον-Γουλβς (17:00), Μάντσεστερ Σίτι-Νότιγχαμ (17:00), Μπρέντφορντ-Έβερτον (19:30) και Μπέρνλι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (22:00).

Την Κυριακή, στις 16:00, αρχίζει το ντέρμπι Άρσεναλ-Τότεναμ. Την ίδια ώρα γίνεται η σέντρα στα ματς Μπράιτον-Μπόρνμουθ, Τσέλσι-Άστον Βίλα και Λίβερπουλ-Γουέστ Χαμ. Η 6η αγωνιστική ολοκληρώνεται στις 18:30 με την αναμέτρηση Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Νιούκαστλ.

Όλα τα παιχνίδια της Premier League προσφέρονται από το pamestoixima.gr με ενισχυμένη απόδοση** στο τελικό αποτέλεσμα.

Το Pamestoixima.gr σε υποδέχεται με μια σούπερ τριπλή προσφορά*, για να απολαύσεις τη δράση σε Premier League, Super League, αλλά και σε όλα τα πρωταθλήματα. Δωρεάν, χωρίς κατάθεση, για όλους!

Σούπερ προσφορά* για το ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Στη Super League το μεγάλο παιχνίδι γίνεται τη Δευτέρα (21:00), το ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές για το αθηναϊκό ντέρμπι, τόσο πριν από την έναρξη όσο και κατά τη διάρκειά του.

Σούπερ προσφορά* στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ από το Pamestoixima.gr. Παίζεις pre game και σε περιμένει προσφορά live στο ντέρμπι.

Όλα τα παιχνίδια της Super League προσφέρονται από το pamestoixima.gr και με ενισχυμένη απόδοση** στο τελικό αποτέλεσμα.

Στο νέο Pamestoixima.gr ζεις το παιχνίδι περισσότερο από ποτέ. Με τις αποδόσεις που ήθελες και πολλές στοιχηματικές επιλογές για όλους τους αγώνες. Το παιχνίδι σου γίνεται πιο γρήγορο, πιο απλό, πιο σύγχρονο και πιο προσωποποιημένο από ποτέ.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για την αγορά “Τελικό Αποτέλεσμα - Νικητής Αγώνα” και “Τελικό Αποτέλεσμα - Ενισχυμένες Αποδόσεις” έως την έναρξη του αγώνα.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ