TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Στοίχημα: Χωρίς περιθώριο λάθους η Λιλ, με παράδοση η Γιουβέντους

Οι άσοι της Γιουβέντους, Πάουλο Ντιμπάλα και ο Ντε Σίλιο
Ο Πάουλο Ντιμπάλα και ο Ντε Σίλιο Ⓒ 2022 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Παρασκευής και καταλήγει σε δύο επιλογές από τη Serie A και τη La Liga.

Η κεφαλιά του Ντανίλο, στις καθυστερήσεις του αγώνα στο Μπέργκαμο, επέτρεψε στη Γιουβέντους να κρατήσει το +2 από την Αταλάντα, στη μάχη που δίνουν οι δύο ομάδες για την τέταρτη θέση στη Serie A.

Προγνωστικά Ιταλία: Άλλη δυναμική με Βλάχοβιτς και Ζακάρια

Η Γιουβέντους χωρίς να εντυπωσιάζει, με ένα αήττητο σερί 11 αγώνων (7-4-0), πάτησε στην τέταρτη θέση του ιταλικού πρωταθλήματος. Με τις μεταγραφές των Βλάχοβιτς (Φιορεντίνα) και Ζακάρια (Γκλάντμπαχ) έχει ανέβει επίπεδο και έχει αποκτήσει διαφορετική δυναμική.

Η Τορίνο βγάζει ένα μικρό ντεφορμάρισμα. Τα δύο πρόσφατα παιχνίδια της, είναι τα χειρότερα φετινά για την ομάδα του Γιούριτς. Ηττήθηκε 2-0 εκτός έδρας από την Ουντινέζε. Στο Φρίουλι, έπαιξε συνολικά άσχημα, δεν δημιούργησε καθόλου, έφτιαξε φάσεις για μόλις 0,23 xGoals. Ανύπαρκτη δημιουργικά και το περασμένο Σάββατο, στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Βενέτσια, όπου ηττήθηκε 1-2 με xGoals 0,55-0,47.

Σε διαφορετικό χρονικό σημείο, θα ήμουν επιφυλακτικός αυτήν την εποχή, αλλά τώρα η Τορίνο είναι σε πτώση και η Γιουβέντους σε άνοδο (21:45 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24). Επίσης, ας έχουμε υπόψιν μας και την πρόσφατη παράδοση, καθώς ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, η Γιουβέντους τρέχει ένα σερί 12-3-0 απέναντι στην «Γκρανάτα». Ο άσος στο 1.65 στο μέσο όρο των εταιριών δίκαιος.

Προγνωστικά Γαλλία: Έχει έδαφος να καλύψει η Λιλ

Την περασμένη εβδομάδα, στη Μονπελιέ, πρέπει να είναι το πρώτο παιχνίδι φέτος που η Λιλ, παίρνει καλύτερο αποτέλεσμα από αυτό που αξίζει. Η ομάδα του Γκουβερνέκ δεν ήταν καλή, όμως πέτυχε μία πολύ σημαντική νίκη, που την κρατά στη μάχη των ευρωπαϊκών εισιτηρίων. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο -7 από το Champions League, στο -6 από το Europa και στο -2 από το Conference.

Η Λιλ έχει μπροστά της, την επόμενη Τρίτη, το παιχνίδι στο Στάμφορντ Μπριτζ με την Τσέλσι για τους «16» του Champions League. Παρόλα αυτά, οι πρωταθλητές Γαλλίας γνωρίζουν πως δεν γίνεται να μην κάνουν τα πάντα για να κερδίσουν απόψε τη Μετς (22:00 Novasports 2HD, Live από το SPORT24).

Η Λιλ χρειάζεται οπωσδήποτε ένα σερί επιτυχιών, για να μπορέσει να καλύψει το έδαφος και να βρεθεί εκεί που αξίζει. Στην πραγματικότητα ανήκει τουλάχιστον στην καλύτερη τετράδα του γαλλικού πρωταθλήματος, σε επίπεδα υψηλού ανταγωνισμού, για την ακρίβεια είναι η καλύτερη ομάδα μετά την Παρί Σεν Ζερμέν. Βατό το παιχνίδι με τη Μετς, σημαντική η επιστροφή του Ρενάτο Σάντσες. Ο άσος στο 1.55, για μία Λιλ, που δεν έχει περιθώριο λάθους.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γιουβέντους - Τορίνο: 1 (απόδοση 1.65), 21:45
  • Λιλ - Μετς: 1 (απόδοση 1.55), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ