TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Στοίχημα: Η ευκαιρία της Βιγιαρεάλ και το combo στο Λονδίνο

Ο Αρνό Ντανζούμα πανηγυρίζει γκολ της Βιγιαρεάλ στο Θεράμικα κόντρα στη Γιουνγκ Μπόις
Ο Αρνό Ντανζούμα © 2022 ALBERTO SAIZ/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει τα αποψινά παιχνίδια του Champions League και κάνει παιχνίδι με δύο δυνατά πονταρίσματα.

Τεράστια ευκαιρία παρουσιάζεται στη Βιγιαρεάλ να αξιοποιήσει τις πολλές απουσίες της Γιουβέντους (22:00 COSMOTE SPORT 3 , LIVE από το SPORT24 ) και να πάρει προβάδισμα πρόκρισης. Οι απουσίες πολλές, ας πάρουμε όμως τα πράγματα με την σειρά.

Βιγιαρεάλ - Γιουβέντους: Με πολλές απουσίες στο Θεράμικα

Ο Αλέγκρι δεν έχει στην διάθεση του σίγουρα τον Κιελίνι, αμφίβολος είναι και ο Μπονούτσι, που ταξίδεψε στην Ισπανία αλλά όλα τα ρεπορτάζ λένε πως δεν θα ξεκινήσει. Οπότε η Γιουβέντους θα πάει με δίδυμο στόπερ των Ντανίλο - Ντε Λιχτ. Τα προβλήματα δεν σταματάνε εκεί. Ο τραυματισμός του Κιέζα, στοίχιζε ταχύτητα από τα άκρα στην Γιούβε και το απρόβλεπτο παίξιμο ήρθε να προστεθεί και ο τραυματισμός του Ντιμπάλα στο παιχνίδι με την Τορίνο. Ο Αλέγκρι κάνει κάτι περίεργο που δεν του βγαίνει χρησιμοποιώντας τον Μοράτα στα αριστερά και σαν δεξί εξτρέμ θα παίξει ο Κουαδράδο.

Χωρίς τα όπλα της

Η Γιουβέντους λοιπόν δεν θα έχει τα δύο της όπλα, που είναι η αμυντική ασφάλεια που προσφέρει το δίδυμο Κιελίνι - Μπονούτσι και δεν θα έχει το ατομικό ταλέντο, το απρόβλεπτο που της δίνουν οι Ντιμπάλα - Κιέζα. Την περασμένη Παρασκευή έκανε μία άθλια εμφάνιση απέναντι στην Τορίνο. Έπαιξε σαν μικρομεσαία ομάδα πίσω από την μπάλα, έχοντας έναν πολύ βαρύ σχηματισμό με Λοκατέλι, Ραμπιό, Μοράτα και Βλάχοβιτς, που δεν της επέτρεπε να καλύψει τον χώρο και να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Δεν πήρε πάσες ο Σέρβος φορ, που έγινε αλλαγή, παρότι η Γιουβέντους κυνηγούσε το γκολ για να κερδίσει.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Βιγιαρεάλ είναι φορμαρισμένη και σήμερα έχει μεγάλη ευκαιρία να πάρει προβάδισμα πρόκρισης. Βρίσκει μία Γιουβέντους σε προβληματική αγωνιστική κατάσταση και με πολλές απουσίες, ασφαλώς και πρόκειται για μεγάλη ευκαιρία, σημασία έχει να μπορέσει να την αξιοποιήσει. Με τα δεδομένα που υπάρχουν ο άσος που δίνεται από το 2.55 - 2.60 είναι δίκαιος.

Τσέλσι - Λιλ: Να αξιοποιήσουν το δώρο της κλήρωσης

Οι πρωταθλητές Ευρώπης καλούνται να αξιοποιήσουν το δώρο της κλήρωσης. Έχασαν την πρώτη θέση στην τελευταία αγωνιστική στην Αγία Πετρούπολη, πήραν όμως τον πιο ευνοϊκό αντίπαλο ανάμεσα στους πρώτους του ομίλου. Η Λιλ έκανε την έκπληξη και πήρε την πρώτη θέση σε όμιλο με Σεβίλλη, Βόλφσμπουργκ και Σάλτσμπουργκ. Μοιάζει σαν να ξεπέρασε το αγωνιστικό της ταβάνι, μιλάμε άλλωστε για μία ομάδα που στο γαλλικό πρωτάθλημα βρίσκεται στην 11η θέση. Την περασμένη Παρασκευή έπαιξε άθλια η Λιλ και έμεινε στο 0-0 με τη Μετς, χάνοντας και άλλο έδαφος στον στόχο για ευρωπαϊκή έξοδο. Η Τσέλσι κατέκτησε όλους τους διεθνείς τίτλους. Champions League, ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, Παγκόσμιο Συλλόγων.

Έχει έναν βατό αντίπαλο μπροστά της (22:00 COSMOTE SPORT 2, LIVE από το SPORT24 ), δεν θα μπορέσει να της βάλει δύσκολα η Λιλ. Το περασμένο Σάββατο κέρδισε στο τέλος με γκολ του ανεβασμένου Ζίγιεκ την Κρίσταλ Πάλας, θα μπορούσε να έχει πάρει πιο νωρίς την νίκη. Ο άσος με over 1,5, ανάμεσα στο 1.55 - 1.60.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βιγιαρεάλ - Γιουβέντους: 1 (απόδοση 2.55 - 2.60), 22:00
  • Τσέλσι - Λιλ: 1 & over 1,5 (απόδοση 1.55 - 1.60), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ