TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλι Στοίχημα: Η πιο λογική επιλογή στο Μόναχο σε απόδοση 1.65

Ο Σερζ Γκνάμπρι της Μπάγερν πανηγυρίζει με τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι γκολ που σημείωσε κόντρα στην Μπενφίκα για τη φάση των ομίλων του Champions League 2021-2022 στην "Άλιαντς Αρένα", Μόναχο | Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021
Ο Σερζ Γκνάμπρι της Μπάγερν πανηγυρίζει με τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι γκολ που σημείωσε κόντρα στην Μπενφίκα για τη φάση των ομίλων του Champions League 2021-2022 στην "Άλιαντς Αρένα", Μόναχο | Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021 © 2021 MATTHIAS SCHRADER/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ ακτινογραφεί το στοιχηματικό πρόγραμμα της Δευτέρας και κάνει παιχνίδι με την πρεμιέρα του δευτέρου γύρου στην Bundesliga.

Δύσκολη η στοιχηματική πρόγνωση με βάση τη πραγματικότητα που υπάρχει στα ρεπορτάζ όλων των ομάδων αυτήν την περίοδο. Η μετάλλαξη όμικρον, σε συνδυασμό με το Κόπα Άφρικα, έχει δημιουργήσει μία ανυπόφορη πραγματικότητα για τις ομάδες. Πολλές απουσίες και χαλασμένες ενδεκάδες, που δεν μπορείς να γνωρίζεις τον βαθμό που θα επηρεάσουν την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Προγνωστικά Γερμανία: Από συντριβές προέρχεται η Γκλάντμπαχ

Στο Μόναχο, η Μπάγερν υποδέχεται την Γκλάντμπαχ (21:30 Novasports Prime, Live από το SPORT24), στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία του δευτέρου γύρου στο γερμανικό πρωτάθλημα.

Η Γκλάντμπαχ προέρχεται από συντριβές στο κλείσιμο του 2021. Στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια, έφαγε τέσσερα γκολ στην Κολωνία, έξι εντός έδρας από τη Φράιμπουργκ, τέσσερα στη Λειψία και τρία εντός έδρας από την Αϊντραχτ. Στο τελευταίο παιχνίδι του προηγούμενου έτους, ήρθε ισόπαλη με 1-1 στην έδρα της Χοφενχάιμ.

Καταλαβαίνετε λοιπόν την αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται. Σε λογικές συνθήκες, εύκολα θα επέλεγε κανείς πως η Μπάγερν θα κερδίσει με ένα βαρβάτο αποτέλεσμα. Όμως ο Νάγκελζμαν ξέμεινε από ποδοσφαιριστές.

Με 13 απουσίες η Μπάγερν

Η Μπάγερν μετρά 13 απουσίες για το αποψινό παιχνίδι. Για να συμπληρωθεί η αποστολή θα επιστρατευτούν και 4-5 ποδοσφαιριστές από τη Β’ ομάδα.

Θετικοί στον κορονοϊό είναι οι Νόιερ (17/0), Σανέ (17/5), Κομάν (10/4), Ερναντές (14/0), Ουπαμεκανό (15/1), ο Ντέιβις (16/0), ο Τολισό (7/0, 3 αλλ.), ο εφεδρικός στόπερ Νιανζού (9/0, 8 αλλ.) και ο εφεδρικός μπακ Ρίτσαρντς (6/0, 4 αλλ.).

Παραμένει εκτός ο μπακ Στάνισιτς (8/0, 4 αλλ.). Πρόβλημα στο γόνατο έχει ο Γκορέτσκα (12/2) και δεν αποκλείεται να χρειαστεί ακόμη και εγχείρηση. Στο Κόπα Αφρικα βρίσκονται ο Τσούπο-Μοτίνγκ (9 αλλ./3) και ο εφεδρικός μπακ Σαρ (4 αλλ./0).

Επέστρεψε στις προπονήσεις μετά από 47 ημέρες ο Κίμιχ (11/3), που επίσης ταλαιπωρήθηκε από τον κορονοϊο. Η Γκλάντμπαχ, δεν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, όμως στην κατάσταση που βρίσκεται δεν μπορείς να πεις με σιγουριά ότι μπορεί να αξιοποιήσει την ευκαιρία που της δίνεται.

Σε κάθε περίπτωση, έχουμε τα εξής δεδομένα: Στην επιθετική τετράδα, η Μπάγερν διαθέτει τους Μουσιάλα, Γκνάμπρι, Μίλερ, Λεβαντόβσκι. Τα προβλήματα είναι πίσω, που η άμυνα της είναι πειραματική. Στην επίθεση, η Γκλάντμπαχ με τους Εμπολό, Στιντλ, Τιράμ έχει ταλέντο και ταχύτητα, πίσω όμως είναι για τα θηρία.

Το Goal/Goal και over 2,5 μοιάζει προφανής επιλογή και δίνεται στο 1.65 στο μέσο όρο των εταιριών. Στα μάτια μου φαντάζει σαν η πιο λογική επιλογή, με τις συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπάγερν - Γκλάντμπαχ: Goal/Goal & over 2,5 (απόδοση 1.65), 21:30
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ TIPSTERS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ