TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλι Στοίχημα: Παρολί τετράδας από την Premier League

Οι Αντόνιο και Μπενραχμά πανηγυρίζουν γκολ της Γουέστ Χαμ σε ματς της Premier League κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας | 1 Ιανουαρίου 2022
Οι Αντόνιο και Μπενραχμά πανηγυρίζουν γκολ της Γουέστ Χαμ σε ματς της Premier League κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας | 1 Ιανουαρίου 2022 © 2022 IAN WALTON/AP IMAGES

Επιστρέφει η δράση στην Premier League. Η μάχη για την τετράδα είναι ανοιχτή, αφορά πολλές ομάδες και θα φαίνεται πως θα κρατήσει μέχρι τέλους. Ο Τσάρλυ ποντάρει σε δύο επιλογές από το σημερινό πρόγραμμα.

Η Γουέστ Χαμ (21:45 COSMOTE SPORT 2 , LIVE από το SPORT24 ) πρέπει να επανέλθει στις νίκες για να παραμείνει στην διεκδίκηση του ονείρου. Στο τελευταίο παιχνίδι πριν από την διακοπή γνώρισε μία πολύ σκληρή ήττα στο Ολντ Τράφορντ. Τα λεπτά των καθυστερήσεων είχαν εκπνεύσει. Πάνω που φαινόταν να έχει πάρει την λευκή ισοπαλία, ο Μπόουεν είχε την μπάλα στα δεξιά και αντί να την κρατήσει πήγε να κάνει επίθεση, έχασε την κατοχή και με μία γρήγορη αντεπίθεση η Γιουνάιτεντ πήρε το παιχνίδι ενώ είχαν ολοκληρωθεί και τα λεπτά των καθυστερήσεων.

Να παραμείνει στην διεκδίκηση του ονείρου

Αποτέλεσμα που άφησε την Γουέστ Χαμ στην 5η θέση, 1 βαθμό κάτω από τη Γιουνάιτεντ, με ένα παιχνίδι λιγότερο. Η ομάδα του Μόγιες πρέπει να επιστρέψει στις νίκες και έχει δύο καλές επιστροφές. Φαμπιάνσκι και Αντόνιο είναι έτοιμοι για να ξεκινήσουν στην βασική ενδεκάδα. Η Γουότφορντ στο ντεμπούτο του Ρόι Χόγκσον σε ένα παιχνίδι φόβου πήρε το 0-0 στην έδρα της Μπέρνλι θα είναι όμως πολύ μεγαλύτερο το επίπεδο δυσκολίας με αντίπαλο την Γουέστ Χαμ. Ο άσος με over 1,5 στο 1.70.

Της ταιριάζει η Μπέρνλι

Η Γιουνάιτεντ γνώρισε έναν σοκαριστικό αποκλεισμό στο Κύπελλο από τη Μίντλεσμπρο. Μεγάλη σφαλιάρα για το επίπεδο του συλλόγου, είναι λογικό οι ποδοσφαιριστές του Ράνγκνικ να νιώθουν την ανάγκη να αντιδράσουν. Η Γιουνάιτεντ ασφαλώς και έχει αδυναμίες, όμως η Μπερνλι τής ταιριάζει (22:00 COSMOTE SPORT 1 , LIVE από το SPORT24 ). Ο λόγος είναι πως παίζει ένα αργό ποδόσφαιρο και της επιτρέπει να παίρνει τον έλεγχο της κατοχής, δίχως να φοβάται να δεχτεί αντεπίθεση.

Μία από τις παθογένειες της Γιουνάιτεντ τα τελευταία χρόνια είναι η αργή αμυντική μετάβαση, η Μπέρνλι όμως δεν μπορεί να την αναδείξει. Πέντε συνεχόμενα διπλά δίχως να δεχτεί γκολ μετρά η Γιουνάιτεντ στην έδρα της Μπέρνλι. Καλή η προσθήκη του στράικερ Βέγκχορστ από τη Βόλφσμπουργκ, ταιριάζει στο παιχνίδι της Μπέρνλι, θα βοηθήσει στην δύσκολη προσπάθεια για την παραμονή. Το διπλό από το 1.65 έως το 1.70.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γουέστ Χαμ - Γουότφορντ: 1 & over 1,5 (απόδοση 1.70), 21:45
  • Μπέρνλι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: 2 (απόδοση 1.65 - 1.70), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ