TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλι Στοίχημα: Συνέπεια απέναντι σε μικρότερους

Ο Αντόνιο Κόντε στον πάγκο της Τότεναμ σε αναμέτρηση για το Κύπελλο Αγγλίας κόντρα στην Μπράιτον
Ο Αντόνιο Κόντε © 2022 IAN WALTON/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Τετάρτης (09/02) και καταλήγει σε δύο πονταρίσματα.

Ο Κόντε ανέλαβε στις αρχές Νοεμβρίου τους Σπερς. Με ένα ρεκόρ 6-3-1 τους έβαλε σε μία καλή θέση για να διεκδικήσουν την 4η θέση και την τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου έκανε το δικό του ξεσκαρτάρισμα.

Ξεσκαρτάρισμα και δύο προσθήκες με την σφραγίδα του Κόντε

Είπε πως στις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους έγιναν λάθη και ο ίδιος φρόντισε να τα διορθώσει. Έστειλε πίσω στην Ισπανία σαν δανεικούς τους Χιλ , Λο Σέλσο, πίσω στη Λιόν σαν δανεικό επίσης τον Εντομπελέ και άφησε να πάει ελεύθερος στην Έβερτον τον Ντέλε Άλι. Έδωσε 29 εκ. ευρώ στη Γιουβέντους για να αποκτήσει τους Μπετανκούρ και Κουλουσέφσκι.

Στην επιστροφή στην δράση η εικόνα της Τότεναμ ήταν πραγματικά πολύ ενθαρρυντική. Νίκησε 3-1 την αξιόλογη Μπράιτον για το Κύπελλο με δύο τέρματα του Κέιν. Ο Κόντε γνωρίζει πως στην προσπάθεια που κάνει για να επαναφέρει την Τότεναμ στο Champions League έχει πολύ μεγάλη ανάγκη να ανεβάσει στροφές ο Κέιν. Η Σαουθάμπτον (21:45 COSMOTE SPORT 5 , LIVE από το SPORT24 ) έχει ένα καλό πλασάρισμα στην 12η θέση, 9 βαθμούς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού, δεν πρόκειται να κινδυνέψει, δεν είναι και εύκολο να ζητήσει και κάτι καλύτερο από τη φετινή σεζόν. Σε εντός έδρας νίκες με μικρομεσαίες ομάδες έχτισε την πρόοδο της Τότεναμ ο Κόντε. Ο άσος από το 1.60-1.65.

Ενισχύεται και ψηλώνει η Βίλα

Ο Ντιν Σμιθ απολύθηκε από την Άστον Βίλα με ρεκόρ 3-1-7. Το ρόστερ που δημιουργήθηκε με σημαντικές προσθήκες τον τελευταίο 1½ χρόνο είχε δυνατότητες. Η πρόσληψη του Στίβεν Τζέραρντ αμέσως έδωσε ώθηση και την έφερε στις μεσαίες θέσεις του πρωταθλήματος με ρεκόρ 5-1-4.

Η διοίκηση της Βίλα συνέχισε να ενισχύει την προσπάθεια για να ανέβει επίπεδο η Βίλα με τις προσθήκες των Κουτίνιο, Ντιν, Τσέιμπερς και Γουέσλι και του τερματοφύλακα Όλσεν που αποκτήθηκε για δεύτερος. Μεταγραφές που μεγαλώνουν το ρόστερ και δημιουργούν δυναμική για τη συνέχεια. Η Λιντς (22:00 COSMOTE SPORT 2, LIVE από το SPORT24) έχει σαν όπλο την ένταση που έχουν οι ομάδες του Μπιέλσα, έχει όμως και πολλές αμυντικές αδυναμίες. Από την ημέρα που ανέλαβε ο Τζέραρντ υπάρχει συνέπεια με κατώτερες ομάδες, η Βίλα είναι πιο σοβαρή, πιο δεμένη αμυντικά ομάδα από τη Λιντς, ο άσος κινείται από το 1.80-1.84.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τότεναμ - Σαουθάμπτον: 1 (απόδοση 1.60 - 1.65), 21:45
  • Άστον Βίλα - Λιντς: 1 (απόδοση 1.80 - 1.84), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ TIPSTERS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ