TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Τριάδα με βάση την εικόνα από τα πρώτα παιχνίδια

Τσάρλυ Προγνωστικά: Τριάδα με βάση την εικόνα από τα πρώτα παιχνίδια
@2023 ARMANDO FRANCA/AP IMAGES

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Πέμπτης και καταλήγει σε μία τριάδα από το Europa League.

Η Ρόμα είχε την τύχη να συναντήσει τη Σοσιεδάδ σε μία αγωνιστική περίοδο, που δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση (22:00 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24).

Συνεπής στη φόρμα και στο ντεφορμάρισμα της

Οι Βάσκοι μετρούν μόλις μία νίκη στα τελευταία εννιά παιχνίδια τους. Έχασαν δίκαια με 2-0 από τη Ρόμα στο παιχνίδι του Ολίμπικο, με xGoals 2,20-0,80. Η ομάδα του Αλγκουαθίλ όχι μόνο φέτος, παραδοσιακά είναι συνεπής στη φόρμα της και στο ντεφορμάρισμα της. Δημιουργεί μεγάλα σερί, θετικά και αρνητικά. Η Ρόμα είναι τυχερή που βρήκε τη Σοσιεδάδ σε ένα διάστημα που δεν είναι στα καλά της. Έχει πάρει δίκαιο προβάδισμα το σύνολο του Ζοσέ Μουρίνιο, το Χ2Δ στο 1.70.

Ανώτερη η Ουνιόν Βερολίνου

Στη μάχη των δύο Ουνιόν, το πρώτο παιχνίδι στο Βερολίνο έληξε ισόπαλο 2-2. Τρεις φορές προηγήθηκε η Ουνιόν Σεντ-Ζιλουά, τρείς φορές ισοφάρισε η Ουνιόν Βερολίνου. Συνολικά, οι Γερμανοί άσκησαν έντονη πίεση και το τελικό αποτέλεσμα τους αδικεί. Τα xGoals ήταν 3,19-1,47 και δείχνουν και την πραγματική εικόνα του αγώνα.

Δεν θα παίξει στην φυσική της έδρα, αλλά στις Βρυξέλες, στο γήπεδο της Άντερλεχτ, η βελγική ομάδα (22:00 Cosmote Sport 9HD, Live από το SPORT24). Προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά έχει το σύνολο που ήταν καλύτερο στο πρώτο παιχνίδι. Στο 1.70 η πρόκριση της Ουνιόν Βερολίνου.

Με δύο κομβικές απουσίες η Σπόρτινγκ

Η Άρσεναλ κάνοντας αλλαγές, πήρε το 2-2 στη Λισαβόνα την περασμένη Πέμπτη. Δίκαιο αποτέλεσμα, τα xGoals ήταν 2,09-1,94. Ο Μικέλ Αρτέτα είναι φυσικό να θέλει να κρατήσει φρέσκους τους παίκτες που επιθετικά κάνουν τη διαφορά στο πρωτάθλημα. Έχει όμως τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί ποδοσφαιριστές με ταχύτητα όπως οι Σμιθ Ρόου και Νέλσον, που έχουν αυξημένο κίνητρο για να πείσουν τον προπονητή τους ότι αξίζουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Στο παιχνίδι με τη Σπόρτινγκ αναμένεται να πάρει χρόνο και ο Ζέσους, που επιστρέφει σιγά σιγά από τον τραυματισμό του (22:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24). Επιθετική ομάδα οι Πορτογάλοι, αλλά και με αμυντικές αδυναμίες, οι οποίες μοιάζουν ακόμα μεγαλύτερες από τη στιγμή που δεν θα είναι διαθέσιμος ο τιμωρημένος ηγέτης της άμυνας Κόατες και ο κομβικός χαφ Μορίτα. Η λογική λέει πως θα δούμε ένα ανοιχτό παιχνίδι με γκολ. Το Over 2,5 στο 1.70 στο μέσο όρο των εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σοσιεδάδ - Ρόμα: Χ2Δ (απόδοση 1.70), 22:00
  • Ουνιόν Σεντ-Ζιλουά - Ουνιόν Βερολίνου: Πρόκριση Ουνιόν Βερολίνου (απόδοση 1.70), 22:00
  • Άρσεναλ - Σπόρτινγκ: Οver 2,5 (απόδοση 1.70), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ TIPSTERS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ