TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Στοίχημα: Επιστρέφει τα δανεικά η Έλτσε

Ο Λούκας Μπογιέ της Έλτσε απογοητευμένος μετά από ματς κόντρα στην Μπαρτσελόνα στο Μαρτίνεθ Βαλέρο
Ο Λούκας Μπογιέ της Έλτσε © 2022 ALBERTO SAIZ/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ, μετά το 2/2 της Παρασκευής, αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα του Σαββάτου και ποντάρει σε τρεις δυνατές επιλογές.

Η Τότεναμ είναι πολύ βελτιωμένη με τον Κόντε, έχει υψηλό κίνητρο, καθώς δίνει μάχη για την 4η θέση με την Άρσεναλ, όμως δεν βρίσκεται ακόμη στο επίπεδο της Λίβερπουλ. Κάτι που το γνωρίζει και ο Κόντε και το έχει παραδεχτεί δηλώνοντας πως η ομάδα του βρίσκεται ακόμη αρκετά πίσω από τις τρεις ομάδες, βάζοντας μέσα και την Τσέλσι που διεκδικούν τους τίτλους.

Προγνωστικά Αγγλία: Θα πιέσει την Σίτι μέχρι τέλους

Η ομαδάρα του Κλοπ πανηγύρισε την Τρίτη την πρόκριση της στον τελικό του Champions League, επιστρέφει Σάββατο βράδυ (21:45 COSMOTE SPORT 1, LIVE από το SPORT24 ) με απαιτητικό αγώνα στην Premier League, όμως είναι μία πραγματικότητα που και την γνωρίζει και την διαχειρίζεται σωστά.

Η Λίβερπουλ θα προσπαθήσει να πιέσει μέχρι τέλος την Σίτι ελπίζοντας να κάνει ένα λάθος. Εύκολο δεν είναι όμως η Λίβερπουλ την προσπάθεια της θα την κάνει ανάμεσα στο 1.45-1.50 ο άσος.

Βρίσκεται στην La Liga λόγω της Κάντιθ

Στην Ισπανία η Έλτσε χρωστάει στην Κάντιθ (19:30 NOVASPORTS 1, LIVE από το SPORT24 ). Πέρυσι μία αγωνιστική πριν το τέλος η Έλτσε κινδύνευε η Κάντιθ ήταν αδιάφορη και την άφησε όμορφα και ωραία να περάσει με 1-3.

Σε αυτό το αποτέλεσμα οφείλει και την παραμονή της στην κατηγορία, οπότε σήμερα είναι μία καλή ευκαιρία για να επιστραφούν τα δανεικά. Ο άσος της Κάντιθ στο 1.75.

Κυνηγά την έξοδο της στο Europa League

Στη Serie A η Λάτσιο κυνηγά την έξοδο της στο Europa League. Τη Σαμπντόρια (21:45 COSMOTE SPORT 8, LIVE από το SPORT24 ) αδιάφορη δεν την λες, στο +5 βρίσκεται από τον υποβιβασμό, όμως με τη νίκη στο ντέρμπι της Γένοβας πατά καλύτερα. Νίκη που ήρθε στο όριο και με απόκρουση του Αουντέρο σε πέναλτι στις καθυστερήσεις.

Σε κάθε περίπτωση η Λάτσιο ποιοτικά είναι ανώτερη από την Σαμπντόρια και θα εκμεταλλευτεί τον άθλιο τρόπο που αμύνεται η ομάδα του Τζιαμπάολο. Επίσης θέλει να αξιοποιήσει πως την Δευτέρα Φιορεντίνα - Ρόμα παίζουν μεταξύ τους. Με νίκη σήμερα θα κάνει ένα σοβαρό βήμα για τον στόχο που της έχει απομείνει. Ο άσος ανάμεσα στο 1.45 - 1.50.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κάδιθ - Έλτσε: 1 (απόδοση 1.75), 19:30
  • Λίβερπουλ - Τότεναμ: 1 (απόδοση 1.50), 21:45
  • Λάτσιο - Σαμπντόρια: 1 (απόδοση 1.45-1.50), 21:45
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ