ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τσάρλυ Στοίχημα: Η επιστροφή της Νις και η Τσέλσι που βλέπει τελικό

Οι παίκτες της Τσέλσι πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Ρεάλ στο Μπερναμπέου | 12 Απριλίου 2022
Οι παίκτες της Τσέλσι πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Ρεάλ στο Μπερναμπέου | 12 Απριλίου 2022 @2022 MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Κυριακής και καταλήγει σε τρία δυνατά bets από το πρωτάθλημα της Γαλλίας, το πρωτάθλημα Ισπανίας και το κύπελλο Αγγλίας.

Η Νις έχει σήμερα τεράστια ευκαιρία (14:00 Novasports 2HD, Live από το SPORT24), να επιστρέψει δυναμικά στη μάχη της πρώτης τριάδας στη Ligue 1. Οφείλει να αξιοποιήσει την ήττα της Ρεν από τη Μονακό, ώστε να μειώσει τη διαφορά στους δύο βαθμούς. Επίσης, περιμένει το βράδυ ήττα της Μαρσέιγ, στο Παρίσι από την Παρί Σεν Ζερμέν, για να κλείσει την ψαλίδα στους πέντε πόντους από την ομάδα του Χόρχε Σαμπαόλι.

Προγνωστικά Γαλλία: Η ευκαιρία της Νις

Για να συμβούν όλα αυτά, ασφαλώς η Νις πρέπει να κερδίσει σήμερα τη Λοριάν. Στην πράξη το σημερινό παιχνίδι, αποτελεί την τελευταία ευκαιρία της Νις, προκειμένου να επιστρέψει στη μάχη για την έξοδο στο επόμενο Champions League. Είναι ψηλά οι αποδόσεις, στο 1.75 για να κερδίσει η ομάδα του Γκαλτιέ την Λοριάν. Πριν από έναν μήνα, αυτός ο άσος δεν ξεπερνούσε το 1.50.

Προγνωστικά Ισπανία: Χρειάζεται δύο κολλητές εντός έδρας νίκες

Η Ατλέτικο αποκλείστηκε από τη Μάντσεστερ Σίτι, όμως βγήκε σημαντικά κερδισμένη από το παιχνίδι της περασμένης Τετάρτης. Έδωσε μάχη μέχρι και την τελευταία φάση, ανάγκασε τους παίκτες του Γκουαρντιόλα να κάνουν μέχρι και καθυστερήσεις.

Οι ποδοσφαιριστές του Σιμεόνε έδωσαν την ψυχή τους, όμως πρέπει να παίξουν και στο επόμενο Champions League. Βρίσκονται στην τέταρτη θέση, έχοντας συγκάτοικο την Μπέτις, που την Παρασκευή έμεινε στην ισοπαλία με τη Σοσιεδάδ.

Η Ατλέτικο έχει τώρα δύο βατά εντός έδρας παιχνίδια, με Εσπανιόλ (17:15 Novasports 1HD, Live από το SPORT24) και Γρανάδα. Πρέπει να τα κερδίσει, για να πάρει πλεονέκτημα, καθώς στη συνέχεια το πρόγραμμά της είναι δύσκολο, με Μπιλμπάο εκτός, Ρεάλ εντός, Έλτσε εκτός, Σεβίλλη εντός και Σοσιεδάδ εκτός. Η Εσπανιόλ βαθμολογικά είναι αδιάφορη, ο άσος ανάμεσα στο 1.40-1.45.

Προγνωστικά Αγγλία: Μοναδικός στόχος το FA CUP

Το απόγευμα έχουμε τον δεύτερο ημιτελικό για το FA Cup (18:30 Cosmote Sport 9HD, Live από το SPORT24). Η Τσέλσι έκανε σπουδαία εμφάνιση στο Μπερναμπέου. Συνολικά ήταν ανώτερη από τη Ρεάλ και αποκλείστηκε σε μία σειρά, που συνολικά τα xGoals ήταν υπέρ της 4,70-2,14.

Έδειξε πάντως, πως έχει βρει ξανά την καλή της αγωνιστική κατάσταση και μετά τον αποκλεισμό της από το Champions League, ο μοναδικός τίτλος που είναι σε θέση να διεκδικήσει φέτος, είναι το FA CUP. Απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας μετρά 9 νίκες στη σειρά, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Στο 1.60 βρίσκεται να κερδίσει η Τσέλσι στο 90λεπτο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νις - Λοριάν: 1 (απόδοση 1.75), 14:00
  • Ατλέτικο Μαδρίτης - Εσπανιόλ: 1 (απόδοση 1.40-1.45), 17:15
  • Τσέλσι - Κρίσταλ Πάλας: 1 (απόδοση 1.60), 18:30
TAGS ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ