ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Υψηλό, αλλά έχει βάση το 2.60 στο Άρνεμ

Οι παίκτες της Φιτέσε πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Τότεναμ για το Europa Conference League
Οι παίκτες της Φιτέσε πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Τότεναμ © 2021 PETER DEJONG/ASSOCIATED PRESS

Φιτέσε και Τσβόλε κοντράρονται στο Άρνεμ για την 18η αγωνιστική της Eredivisie σε μια αναμέτρηση που υπόσχεται γκολ και θέαμα.

Η Φιτέσε μετά από μια προβληματική περίοδο είναι πλέον στα πάνω της. Βρίσκεται στην πέμπτη θέση της Eredivisie και δεδομένα θα δώσει μάχη για το κάτι παραπάνω, ειδικά μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου που θα ξαναμπούν στο καλεντάρι της οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Τα ματς στο Europa Conference League έφεραν απώλειες στο πρωτάθλημα, ακόμα και μέσα στο Άρνεμ για τη Φιτέσε, αφού παραδοσιακά τον χειμώνα στρέφει το ενδιαφέρον στην Ευρώπη και προτιμάει να αφήσει σε δεύτερη μοίρα μέχρι ενός σημείου το πρωτάθλημα. Πλέον όμως αναμένεται μια διαφορετική ιστορία για την οικοδέσποινα.

Η Τσβόλε βρίσκεται σε καθοδική πορεία (1-2-2) εν αντιθέσει με τη Φιτέσε που μετράει 4-1-0 στην τελευταία πεντάδα αγώνων. Προσπαθεί να παλέψει τα παιχνίδια της η Τσβόλε, οι δυνατότητες είναι συγκεκριμένες, εν πολλοίς βρίσκεται δίκαια στον πάτο της βαθμολογίας της Eredivisie, αν και οφείλουμε να αναφέρουμε πως στα τελευταία παιχνίδια έχει δείξει σημάδια ζωής. Κόντρα στην Τβέντε έχασε στο τελευταίο χρονικά ματς 3-1, μπήκε δυνατά, έκανε φάσεις, το πάλεψε, ναι μεν δεν άξιζε να κερδίσει, αλλά είχε πολλές καλές στιγμές και η γκολάρα στο 89’ του Λάγκσιρ θα μπορούσε να έρθει πολύ νωρίτερα.

Τελευταίο ματς (19:45 LIVE από το SPORT24 ) για το 2021 για τις δύο ομάδες, αμφότερες θα θέλουν να πάνε με καλή ψυχολογία στη διακοπή. Η Φίτεσε σε διάστημα τριών εβδομάδων δίνει έκτο ματς και όσο να’ ναι είναι λογικό να παρουσιάζει παθογένειες ανασταλτικά, έτσι και αλλιώς έχει την τάση να κάνει ροντέο τα παιχνίδια της. Η Τσβόλε είναι αξιόμαχη και στον δρόμο μετράει τέσσερα Goal/Goal στα πέντε τελευταία παιχνίδια. Την ίδια ώρα η οικοδέσποινα μετράει πέντε σερί Goal/Goal ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, ενώ όλα συνδυάστηκαν με το over 2,5. Στο 2.60 το combo bet Goal/Goal & over 2,5, αξίζει το ρίσκο. Στην εξίσωση και το γεγονός πως για ένα φεγγάρι ο Ντικ Σρέντερ, νυν τεχνικό της Τσβόλε, έκανε ένα πέρασμα από τη Φιτέσε (Ιούλιος 2021 - Νοέμβριος 2021) ως βοηθός προπονητή.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φιτέσε - Τσβόλε: Goal/Goal & over 2,5 (απόδοση 2.60), 19:45
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ