ΤΕΝΙΣ

61 "δαγκωνιές" ο Ναδάλ

61 "δαγκωνιές" ο Ναδάλ

Χρειάστηκε τρία σετ για να νικήσει τον Γκαέλ Μονφίς, όμως ο Ράφα Ναδάλ ξεκινάει τη σεζόν με τίτλο στο τουρνουά της Ντόχα. Ο Ισπανός Νο1 ξεπέρασε τον Άντρε Άγκασι στη λίστα με τους περισσότερους τίτλους (video).

Ο Ράφα Ναδάλ έχει βαρεθεί να δαγκώνει τρόπαια, ωστόσο το εντυπωσιακό τρόπαιο του "Qatar Open" στη Ντόχα δεν απαρατήρητο.

Ο Ισπανός Νο1 επικράτησε σε τρία σετ (6-1, 6-7 {5-7}, 6-2) του Γάλλου Γκαέλ Μονφίς στον τελικό και μετά το τέλος της προσπάθειας του, δεν συγκράτησε τον ενθουσιασμό του.

"Κάθε νίκη είναι σημαντική και ο τίτλος που κέρδισα σήμερα σημαίνει πολλά για μένα. Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που είμαι ικανός να ξεκινήσω τη χρονιά με μια νίκη", σχολίασε ο αριστερόχειρας από τη Μαγιόρκα.

Είχε αγωνιστεί και στο παρελθόν στη Ντόχα, όμως δεν είχε φτάσει ποτέ μέχρι τον τίτλο. Τη μοναδική φορά που είχε παίξει στον τελικό, είχε ηττηθεί από τον Ρώσο Νικολάι Νταβιντένκο.

Με αυτή τη νίκη του ο Ναδάλ κατέκτησε το 61ο επαγγελματικό τουρνουά στην καριέρα του. Προσπέρασε τον μεγάλο Άντρε Άγκασι και βρίσκεται στην 8η θέση της λίστας των αθλητών με τις περισσότερες κατακτήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ