ΝΙΚ ΚΥΡΓΙΟΣ

Αιχμηρός Κύργιος για την υπόθεση ντόπινγκ του Σίνερ: "Είναι γελοίο, η απόδοσή του βελτιώθηκε είτε ήταν τυχαίο είτε σκόπιμο"

Αιχμηρός Κύργιος για την υπόθεση ντόπινγκ του Σίνερ: "Είναι γελοίο, η απόδοσή του βελτιώθηκε είτε ήταν τυχαίο είτε σκόπιμο"
Ο Νικ Κύργιος σε αγώνα του στο Australian Open @2022 AP IMAGES/ADAM HUNGER

Με ιδιαιτέρως καυστικό τρόπο σχολίασε ο Νικ Κύργιος την υπόθεση ντόπινγκ του Γιανίκ Σίνερ, με τον Αυστραλό τενίστα να αναφέρει μάλιστα ότι είτε συνέβη σκόπιμα είτε χωρίς τη θέληση του Ιταλού, θα έπρεπε να μείνει εκτός courts για δύο χρόνια.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η υπόθεση ντόπινγκ του Γιανίκ Σίνερ, με τον Ιταλό παρά το γεγονός ότι βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένη ουσία να μην τιμωρείται με αποκλεισμό από τα courts.

Μάλιστα, στην ανακοίνωσή της η ΙΤΙΑ (Διεθνής Οργανισμός Ακεραιότητας Τένις) αναφέρει ότι η ουσία προσβλήθηκε από τον οργανισμό του Σίνερ μετά από χρήση σπρέι του φυσικοθεραπευτή του, για δικό του τραυματισμό στο χέρι, και εντριβή στον Ιταλό στα πλαίσια του μασάζ χωρίς τη χρήση γαντιού.

Ωστόσο, η αιτία αυτή δεν στάθηκε ικανή για να πείσει τον Νίκ Κύργιος για την αθωότητα του νούμερο 1 της παγκόσμιας κατάταξης, σχολιάζοντας μάλιστα αιχμηρά στο X (πρώην Twitter): "Είναι γελοίο, είτε ήταν τυχαίο είτε σκόπιμο. Βρίσκεσαι δύο φορές θετικός σε απαγορευμένη (στεροειδή) ουσία Θα πρέπει να λείψεις για 2 χρόνια. Η απόδοσή σου βελτιώθηκε. Κρέμα μασάζ... Ναι ωραία".

TAGS ΝΙΚ ΚΥΡΓΙΟΣ ΓΙΑΝΙΚ ΣΙΝΕΡ ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ