ΚΑΡΛΟΣ ΑΛΚΑΡΑΘ

Αλκαράθ για Τσιτσιπά: "Έχω βρει τον τρόπο να παίζω εναντίον του, αλλά το 5-0 υπέρ μου δεν σημαίνει τίποτα"

Αλκαράθ για Τσιτσιπά: "Έχω βρει τον τρόπο να παίζω εναντίον του, αλλά το 5-0 υπέρ μου δεν σημαίνει τίποτα"
Ο Κάρλος Αλκαράθ πανηγυρίζει τη νίκη του κόντρα στο Roland Garros @2024 AP IMAGES/JEAN-FRANCOIS BADIAS

Ο Κάρλος Αλκαράθ παραχώρησε δηλώσεις σε Συνέντευξη Τύπου ενόψει της επικείμενης αναμέτρησης του με τον Στέφανο Τσιτσιπά στα προημιτελικά του Roland Garros. Ο ίδιος μεταξύ άλλων στάθηκε στο Η2Η (5-0) σερί νικών που έχει απέναντι στον Έλληνα τενίστα και τόνισε πως θεωρεί ότι οι ήττες έχουν διδακτικό χαρακτήρα και ο αντίπαλος του θα βγει διαφορετικός στο κορτ.

Ο Κάρλος Αλκαράθ (Νο.3) θα αναμετρηθεί με τον Στέφανο Τσιτσιπά (Νο.9) στα προημιτελικά του Roland Garros. Το νούμερο 3 της παγκόσμιας κατάταξης παραχώρησε δηλώσεις σε συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο Έλληνας τενίστας θα βγει διαφορετικός στο κορτ μετά το 5-0 ηττών που μετράει από τον Ισπανό.

Πιο αναλυτικά ο Αλκαράθ σημείωσε : "Οι αγώνες που έχω παίξει εναντίον του έχουν πάει πολύ καλά. Δεν έχει κερδίσει σε κανέναν από τους μεταξύ μας αγώνες κι αυτό σημαίνει ότι έχω βρει λίγο τον τρόπο να παίζω εναντίον του. Έχει περάσει καιρός από τον τελευταίο μας αγώνα. Το H2H (σ.σ 5-0), δεν σημαίνει τίποτα. Έχει μάθει από τα παιχνίδια που παίξαμε. Πάντα λέω ότι μαθαίνεις από τις ήττες παρά από τις νίκες, οπότε θα ξέρει τι πρέπει να κάνει απέναντι σε μένα. Είμαι σίγουρος ότι θα βγει στο court διαφορετικός και από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να κάνω τα καλά πράγματα που έχω κάνει στα προηγούμενα ματς."

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγο χρονικό διάστημα ο Ισπανός είχε αποκομίσει τραυματισμό στο χέρι του, ωστόσο υπογράμμισε ότι πλέον έχει ξεπεράσει σταδιακά το πρόβλημα. " Ο τραυματισμός στον πήχη είναι πρακτικά ξεχασμένος, βρίσκω όλο και πιο άνετα το επίπεδό μου και όσο περνάω τους γύρους νιώθω καλύτερα και πιο άνετα. "

Ο αγώνας του Αλκαράθ με τον Τσιτσιπά είναι προγραμματισμένος για την Τρίτη (4/6). Η ακριβής ώρα δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή.

TAGS ΚΑΡΛΟΣ ΑΛΚΑΡΑΘ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ROLAND GARROS ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ