ΤΕΝΙΣ

Ανάσταση Γουίλιαμς

Ανάσταση Γουίλιαμς
Σερένα Γουίλιαμς

Στον τέταρτο γύρο κατέφτασε η "μικρή" Γουίλιαμς, η οποία απέκλεισε την Ρωσίδα Νο5 του ταμπλό, Νάντια Πετρόβα

Η 25χρονη Αμερικανίδα παρότι δήλωσε άγνοια για τις δηλώσεις της Ρωσίδας, μάλλον έλεγε ψέματα, για αυτό και απέκλεισε με πείσμα το Νο5 του ταμπλό με 1-6, 7-5, 6-3.
" Έχει περάσει τόσος καιρός;", δήλωσε η Σερένα στο άκουσμα ότι είχε να κερδίσει Τοp10 παίκτρια εδώ και δύο χρόνια! Η Πετρόβα θα καθήσει στην καρέκλα... ψυχιάτρου μετά τον αποκλεισμό της, αφού κατάφερε να χάσει το προβάδισμα της στο δεύτερο σετ, όπου σέρβιρε για τη νίκη στο 5-3.

Η Γουίλιαμς θα αντιμετωπίσει στη συνέχεια την φορμαρισμένη Σέρβα, Νο11 στο ταμπλό, Γέλενα Γιάνκοβιτς με σκοπό ένα ακόμη θαύμα.

Η κάτοχος του τίτλου Αμελί Μορέσμο είχε εύκολη δουλειά απέναντι στην Τσέχα Εύα Μπιρνερόβα και στη συνέχεια κοντράρεται με μία ακόμη Τσέχα, τη Λούσι Σαφαρόβα.

Η Ρωσίδα Σβετλάνα Κουζνέτσοβα αποσύρθηκε από τη συνέχεια του τουρνουά, αν και απέκλεισε τη συμπατριώτισσα της Μαρία Κιριλένκο με 6-1, 6-4. Έτσι η Ισραηλινή Σάχαρ Πιρ περνάει χωρίς αγώνα στα προημιτελικά.

Στον τέταρτο γύρο θα έχουμε και την ενδιαφέρουσα κόντρα μεταξύ της Έλενα Ντεμεντίεβα (νίκησε την Ιταλίδα Μαρία Έλενα Κάμεριν με 6-1, 6-3) και της Νικόλ Βαϊντισόβα (απέκλεισε την Σλοβένα Καταρίνα Σρεμπότνικ με 6-4, 6-4).








ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ