ROLAND GARROS

Ανεπανάληπτο: Ο αγώνας του Τζόκοβιτς με τον Μουσέτι τελείωσε στις 3:07 τα ξημερώματα

Serbia's Novak Djokovic catches his breath during a changeover in his third round match of the French Open tennis tournament against Italy's Lorenzo Musetti at the Roland Garros stadium in Paris, Sunday, June 2, 2024. (AP Photo/Jean-Francois Badias)
Serbia's Novak Djokovic catches his breath during a changeover in his third round match of the French Open tennis tournament against Italy's Lorenzo Musetti at the Roland Garros stadium in Paris, Sunday, June 2, 2024. (AP Photo/Jean-Francois Badias) AP PHOTO / JEAN-FRANCOIS BADIAS

Ακόμη μια κορυφή στο Roland Garros ανήκει στον Νόβακ Τζόκοβιτς, αφού ο αγώνας που έδωσε με τον Λορέντσο Μουσέτι ολοκληρώθηκε στις 3:07 τα ξημερώματα της Κυριακής 2 Ιουνίου, κάτι πρωτοφανές για τη διοργάνωση.

Η μονομαχία του Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Λορέντσο Μουσέτι για τον 3ο γύρο του Roland Garros γράφτηκε στην ιστορία, χάρη στην ώρα ολοκλήρωσή της. Το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης πήρε το εισιτήριο για τους "16" της διοργάνωσης, κάτι που για να συμβεί έπρεπε να φτάσουμε στις... 3:07 τα ξημερώματα της Κυριακής 2 Ιουνίου.

Κάπως έτσι, η αναμέτρηση των δύο ανδρών τοποθετήθηκε στην κορυφή της λίστας με τους πιο αργούς (ως προς την ολοκλήρωσή τους) αγώνες στην ιστορία του Roland Garros. Λογικό αν σκεφτεί κανείς πως ο αγώνας ξεκίνησε στις 22.37 του Σαββάτου 1 Ιουνίου και χρειάστηκαν πέντε σετ για να πάρει ο "Νόλε" το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Παρά την κούραση από την προσπάθεια και το... άβολο της ώρας πάντως, ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν δίστασε να κάνει πλάκα στο flash interview.

TAGS ROLAND GARROS ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ