ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ

Ανταποκριτής ΕΡΤ: "Οι Σέρβοι πέσανε στο αυτοκίνητο, ξάπλωσαν μπροστά στις ρόδες, επέμβαση της Αστυνομίας, δακρυγόνα, ξύλο"

Στιγμιότυπο από τους διαδηλωτές του Τζόκοβιτς και το "μπέρδεμα" με το αυτοκίνητο
Στιγμιότυπο από τους διαδηλωτές του Τζόκοβιτς και το "μπέρδεμα" με το αυτοκίνητο AP IMAGES

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο ανταποκριτής της ΕΡΤ στην Αυστραλία, Αλέκος Μάρκελλος, περιέγραψε σε μερικές λέξεις την κατάσταση που επικρατούσε έξω από το γραφείο που βρισκόταν ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Μέσα σε μερικές λέξεις, ο ανταποκριτής της ΕΡΤ στην Αυστραλία, Αλέκος Μάρκελλος, περιέγραψε τις αντιδράσεις των Σέρβων υποστηρικτών του Νόβακ Τζόκοβιτς έξω από το γραφείο του δικηγόρου που βρισκόταν ο Σέρβος τενίστας. Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο ανταποκριτής της δημόσιας τηλεόρασης ανέφερε τα περιστατικά που συνέβησαν έξω από το γραφείο ενώ έκανε αναφορά για σιωπή της Κυβέρνησης.

Επιπλέον ο Αλέκος Μάρκελλος άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά αναφορικά με την απέλαση ή μη του Τζόκοβιτς από την Αυστραλία.

Αναλυτικά ανέφερε:

"20:45 τοπική ώρα (11:45 Ελλάδας) ο Τζόκοβιτς επισήμως είναι ελεύθερος με βάση τη δικαστική απόφαση που τον δικαιώνει.

Περίπου δηλαδή.

Καθώς έξω από το γραφείο του δικηγόρου όπου είχε μεταφερθεί μαζεύτηκε πολύς κόσμος, κυρίως Σέρβοι και όχι μόνο.

Άκουσαν τον πατέρα του που είπε από τη Σερβία «τον συνέλαβαν», δίχως να ξέρει πως η Αστυνομία εφάρμοζε τα τυπικά, μεταφορά του στο ξενοδοχείο καραντίνας για να ολοκληρωθούν τα σχετικά πρωτόκολλα.

Πέσανε στο αυτοκίνητο οι συγκεντρωμένοι, ξάπλωσαν μπροστά στις ρόδες, επέμβαση της Αστυνομίας, δακρυγόνα, ξύλο.

Κι από την άλλη, η κυβέρνηση έχει καταπιεί το «μαγικό νερό της σιωπής» οπότε κανείς δεν ξέρει αν όντως σκοπεύουν να τον συλλάβουν και απελάσουν, καθώς η κυβέρνηση έχει το δικαίωμα, ανεξάρτητα από τη δικαστική απόφαση.

Σε εξέλιξη".

TAGS ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ AUSTRALIAN OPEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ