ΤΕΝΙΣ

Αποθέωση για Φέντερερ, πικρία για Μάρεϊ

Αποθέωση για Φέντερερ, πικρία για Μάρεϊ
Μάρεϊ Φέντερερ © PA

Δείτε πώς σχολίασαν τον τελικό του Γουίμπλεντον μέσω των προσωπικών τους λογαριασμών στο Twitter ποδοσφαιριστές αγγλικών συλλόγων όπως οι Ρίο Φέρντιναντ και Καζένγκα ΛούαΛούα.

Μπορεί η πλειονότητα του φίλαθλου κοινού να βρισκόταν την Κυριακή (8/7) στο πλάι του Άντι Μάρεϊ στον τελικό του Γουίμπλεντον, ωστόσο υπήρχαν και αντιρρήσεις.

Ο Μάρεϊ είναι Σκωτσέζος δεδομένων των σχέσεων που υπάρχουν μεταξύ Σκωτίας και Αγγλίας έγινε θέμα το αν θα έπρεπε να υποστηρίξουν ή όχι οι Άγγλοι τον Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης.

Το goal.com δημοσίευσε σχόλια των ποδοσφαιριστών στο Twitter και αρχικά παρέθεσε την άποψη του Τομ Χάντλεστοουν, μέσου της Τότεναμ, ο οποίος ήταν αρκετά καυστικός: "Εσείς λέτε πως θα έπρεπε να υποστηρίξω τον Μάρεϊ επειδή είναι Βρετανός; Σκωτσέζος είναι κι εγώ είμαι Άγγλος! Στοιχηματίζω πως δεν υποστήριζε την Αγγλία στο Euro!"

Από την πλευρά του ο Τζέιμς Βάγκαν της Νόριτς έγραψε: "Πάμε Μάρεϊ. Εξαιρετικό ξεκίνημα, ας συνεχίσεις έτσι, μπορείς να τα καταφέρεις".

Ωστόσο, υπήρχαν και σχόλια μόνο για την ποιότητα του αγώνα ή τις επιδόσεις των δύο αθλητών, τα οποία παρατίθενται κάτωθι:

Τζεμ Καρακάν: "Τι παιχνίδι ως τώρα. Άντι Μάρεϊ και Φέντερερ είναι εξαιρετικοί".

Ρίο Φέρντιναντ: "Ο Φέντερερ είναι ο καλύτερος όλων των εποχών. Δε με νοιάζει τι λέει ο κόσμος για τους Ναδάλ ή Τζόκοβιτς ή ακόμα και για τον Μάρεϊ".

Καζένγκα ΛούαΛούα: "Ο Ρότζερ Φέντερερ είναι ένας φοβερός πρωταθλητής και αδιαμφισβήτητα ένας από τους καλύτερους αθλητές".

Τέλος, μετά την ολοκλήρωση του αγώνα ο Μάικλ Όουεν σχολίασε: "Ήθελα ο Άντι Μάρεϊ να γίνει ο πρώτος Βρετανός που θα έβγαινε νικητής μετά από καιρό, αλλά δεν μπορείς να χάσεις από καλύτερο παίκτη. Φέντερερ=Καλύτερος παίκτης όλων των εποχών".

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Στίβεν Φλέτσερ: "Στενοχωρημένος για τον Μάρεϊ, αλλά ο Φέντερερ είναι εξαιρετικός".

Δείτε τις ατάκες του Γκάρι Λίνεκερ για τον Μάρεϊ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ