ATP

Ασύλληπτο: Ο αγώνας του Ζβέρεφ με τον Μπρούκσμπι στο Ακαπούλκο τελείωσε στις 4.54 το πρωί

Ο Ζβέρεφ στο Ακαπούλκο
Ο Ζβέρεφ στο Ακαπούλκο © 2022 EDUARDO VERDUGO / AP IMAGES

Απίθανο κι όμως αληθινό: Ο αγώνας του Αλεξάντερ Ζβέρεφ με τον Τζένσον Μπρούκσμπι στο Ακαπούλκο ολοκληρώθηκε στις 4.54 τα ξημερώματα.

Όσα έγιναν στο Μεξικό πριν από μερικές ώρες είναι αρκετά για να γραφτούν στην ιστορία της ATP. Μία ασύλληπτη αγωνιστική μέρα στο Ακαπούλκο, με αγώνες που ξεπέρασαν τις δέκα ώρες και είχαν ασύλληπτο φινάλε, ανάμεσα σε Αλεξάντερ Ζβέρεφ και Τζένσον Μπρούκσμπι.

Βλέπετε, οι δύο τενίστες μπήκαν στο court στις 1.30 τα ξημερώματα και βγήκαν από αυτό στις 4.54 το πρωί, με τον πρώτο να πανηγυρίζει τη νίκη σε μια αναμέτρηση που απέκτησε ιστορικό χαρακτήρα. Βλέπετε, ο αγώνας τους έγινε αυτός που ολοκληρώνεται πιο αργά από κάθε άλλον στην ιστορία της ATP, μια κορυφή που ανήκε μέχρι πριν από μερικές ώρες στον Λέιτον Χιούιτ και τον Μάρκο Παγδατή, οι οποίοι στο Australian Open του 2008 αγωνίζονταν έως τις 4.34 τα ξημερώματα.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα εντυπωσιακά παιχνίδια της ημέρας, η αρχή έγινε ανάμεσα σε Τζον Ίσνερ και Φερνάντο Βερντάσκο (3:13') για να ακολουθήσουν οι αγώνες του Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ με τον Στεφάν Κοζλόφ (3:21') και του Αλεξάντερ Ζβέρεφ με τον Τζένσον Μπρούκσμπι (3:20').

TAGS ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ