AUSTRALIAN OPEN

Australian Open: Ο Μπαουτίστα Αγκούτ σταμάτησε τον συγκινητικό Μάρεϊ

Andy Murray of Britain reacts after losing a point to Roberto Bautista Agut of Spain during their third round match at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Saturday, Jan. 21, 2023. (AP Photo/Ng Han Guan)
Andy Murray of Britain reacts after losing a point to Roberto Bautista Agut of Spain during their third round match at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Saturday, Jan. 21, 2023. (/) NG HAN GUAN / AP PHOTO

Ο Άντι Μάρεϊ έδωσε μεγάλη μάχη κόντρα στον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ, όμως ο Ισπανός επικράτησε 3-1 σετ και προκρίθηκε στον τέταρτο γύρο του Australian Open.

Η πορεία του Άντι Μάρεϊ στο Australian Open σταμάτησε στον τρίτο γύρο του τουρνουά, αφού ο Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ επικράτησε 3-1.

Ο Βρετανός ήταν ξανά συγκινητικός, τα έδωσε όλα στο κορτ, όμως αυτή τη φορά δεν ήταν αρκετά για να του δώσει την πρόκριση κόντρα στο Νο25 της Παγκόσμιας κατάταξης.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Το πρώτο σε4τ κατέληξε εύκολα στα χέρια του Ισπανού ο οποίος με δύο break στο δεύτερο και στο έκτο game έφτασε εύκολα στο 6-1.

Γρήγορο break είχαμε και στο ξεκίνημα του δεύτερο σετ από τον Μπαουτίστα Αγκούτ, όμως αυτή τη φορά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν με τον ίδιο τρόπο. Ο Μάρεϊ απάντησε με break back στο όγδοο game και στη συνέχεια κατέκτησε το σετ στο τάι μπρέικ με 7-6 (7).

Η μάχη συνεχίστηκε για το υπόλοιπο του αγώνα όμως με break σε κρίσιμα σημεία ο Ισπανός έφτασε στην κατάκτηση των επόμενων δύο σετ με 6-3 και 6-4 για να σφραγίσει την πρόκριση.

TAGS AUSTRALIAN OPEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ