AUSTRALIAN OPEN

Australian Open: Πότε γίνεται η κλήρωση και το θρίλερ με τον Τζόκοβιτς

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς στο Davis Cup
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς στο Davis Cup © 2021 BERNAT ARMANGUE / AP IMAGES

Περίπου στις 10:00 το πρωί της Πέμπτης αναμένεται η κλήρωση του Australian Open και ακόμα δεν έχει βγει απόφαση για τον Τζόκοβιτς, ο οποίος αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην entry list του τουρνουά

Μπορεί η υπόθεση παραμονής του Νόβακ Τζόκοβιτς στην Αυστραλία, να μην έχει ξεκαθαρίσει ακόμη, όμως ο κλοιός στενεύει, μιας και πλησιάζει απειλητικά η ώρα της κλήρωσης του Australian Open.

Πιο συγκεκριμένα, το πρωί της Πέμπτης πρόκειται να διεξαχθεί η πολυαναμενόμενη κλήρωση τόσο για το ανδρικό, όσο και για το γυναικείο ταμπλό του φετινού Major της Μελβούρνης.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστή η ακριβής ώρα διεξαγωγής της κλήρωσης, με τις πληροφορίες που έρχονται από την Αυστραλία, να αναφέρουν ότι θα γίνει περίπου στις 10:00.

Η τελική απόφαση για τον Τζόκοβιτς παίρνει παράταση σύμφωνα με το ABC και δημιουργεί σκηνικό… θρίλερ μέχρι το πρωί της Πέμπτης, για να μαθευτεί αν θα αγωνιστεί ή όχι τελικά ο Νόλε στη Μελβούρνη.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην entry list του τουρνουά, όμως τίποτε δεν θεωρείται σίγουρο, μιας και την τελική απόφαση θα τη λάβει ο Υπουργός Μετανάστευσης της Αυστραλίας, Άλεξ Χοκ. Το τουρνουά είναι προγραμματισμένο για το διάστημα 17 - 30 Ιανουαρίου.

Πηγή: tennis24

TAGS AUSTRALIAN OPEN ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ