AUSTRALIAN OPEN

Australian Open: Πρώτη νίκη για την Ραντουκάνου

Η Έμα Ραντουκάνου κόντρα στην Αλεξάντρα Σάσνοβιτς στον 2ο γύρο του BNP Paribas Open
Η Έμα Ραντουκάνου κόντρα στην Αλεξάντρα Σάσνοβιτς στον 2ο γύρο του BNP Paribas Open © 2021 MARK J. TERRILL / AP IMAGES

Λογαριασμό και στο Australian Open άνοιξε η Έμα Ραντουκάνου η οποία επικράτησε 2-1 σετ της Σλόουν Στίβενς για τον πρώτο γύρο του Grand Slam.

Η Έμα Ραντουκάνου ήταν η νικήτρια στη μεγάλη μάχη κόντρα στην Σλόουν Στίβενς επικρατώντας με 6-0, 2-6, 6-1 σε μία ώρα και 45 λεπτά, εξασφαλίζοντας την πρόκριση για τον 2ο γύρο του Australian Open, σημειώνοντας την 1η νίκη της καριέρας της στο ντεμπούτο της στη διοργάνωση.

Παράλληλα αυτή ήταν και η καλύτερη απάντηση από την 18χρονη μετά από τη συντριβή της την περασμένη εβδομάδα στο τουρνουά του Σίδνεϊ, όπου κατάφερε να πάρει μόλις 1 game.

Η Ραντουκάνου μπορεί να είχε 6 διπλά λάθη, ωστόσο παρά το γεγονός αυτό κράτησε σε…αξιοπρεπή ποσοστά το service της κερδίζοντας το 66% των πόντων στο 1ο service, σε αντίθεση με την Στίβενς που αντιμετώπισε μεγάλα προβλήματα κερδίζοντας μόλις το 44%, ενώ υπέπεσε και σε 42 αβίαστα λάθη έναντι 30 της Βρετανίδας.

Για την Αμερικανίδα αυτή ήταν η 6η φορά στην καριέρα της και 3η συνεχόμενη, που μένει εκτός Australian Open από τον 1ο γύρο.

Επόμενη αντίπαλος για την Νο18 του κόσμου θα είναι η Μαυροβούνια Ντάνκα Κόνιβιτς, η οποία επικράτησε της Κορεάτισσας Γιανγκ Σου-Ζεόνγκ με 6-3, 2-6, 6-1.

ΠΗΓΗ: Tennis24

TAGS AUSTRALIAN OPEN WTA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ