AUSTRALIAN OPEN

Australian Open: Το Σάββατο στις 10:30 ο τελικός της Μπάρτι με την Κόλινς

Η Άσλεϊ Μπάρτι πανηγυρίζει μετά την πρόκρισή της στον τελικό του Australian Open
Η Άσλεϊ Μπάρτι πανηγυρίζει μετά την πρόκρισή της στον τελικό του Australian Open @ 2022 HAMISH BLAIR / AP IMAGES

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του Σαββάτου (29/01) για το Australian Open, στο οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνεται και ο τελικός των γυναικών μεταξύ της Άσλεϊ Μπάρτι και της Ντανιέλα Κόλινς.

Το Australian Open έχει φτάσει στην τελική ευθεία, καθώς ήδη έχουμε μπει στο φινάλε του τουρνουά με τη διεξαγωγή των τελικών. Η διοργανώτρια αρχή γνωστοποίησε το πρόγραμμα για το Σάββατο (29/01), το οποίο περιλαμβάνει τον τελικό των γυναικών, ανάμεσα στην Άσλεϊ Μπάρτι (Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης) και την Ντανιέλα Κόλινς (Νο 30 της παγκόσμιας κατάταξης).

Νωρίτερα φυσικά θα διεξαχθεί ο τελικός του διπλού ανδρών, με τους Νικ Κύργιο και Θανάση Κοκκινάκη να παίζουν τον αυστραλιανό εμφύλιο, κόντρα στους Μάθιου Εμπντέν και Μαξ Πουρσέλ.

Αυτός δεν θα είναι ο μοναδικός τελικός με "ελληνικό χρώμα", καθώς στον τελικό των juniors στις γυναίκες θα αγωνιστεί η Σοφία Κοστούλα (Νο8 της παγκόσμιας κατάταξης) με το Βέλγιο ενάντια στην Πέτρα Μάρτσινκο από την Κροατία (νο1). Φυσικά, θα ακολουθήσει ο τελικός των αγοριών μεταξύ του Αμερικανού Κουζουχάρα (Νο1) και του Τσέχου Μένσικ (Νο4).

TAGS AUSTRALIAN OPEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ