AUSTRALIAN OPEN

Australian Open: Ζβέρεφ και Φριτς οι "νέοι" ηχηροί αποκλεισμοί του δεύτερου γύρου

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ
Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ @ 2023 NG HAN GUAN / AP IMAGES

Οι εκπλήξεις στον δεύτερο γύρο του Australian Open συνεχίστηκαν, καθώς ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ ηττήθηκε από την Μίκαελ Μο με 3-1 σετ, ενώ εκτός συνέχεις έμεινε και ο Τέιλορ Φριτς που έχασε τον Αλεξέι Ποπίριν με 3-2 σετ.

Μετά τη σπουδαία νίκη στα 5 σετ επί του Χουάν Πάμπλο Βαρίγιας, ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ δεν μπόρεσε να συνεχίσει νικηφόρα την επιστροφή του σε μεγάλα τουρνουά, μετά το σοβαρό τραυματισμό του πέρυσι στο Παρίσι που τον κράτησε εκτός για 7 μήνες.

Το πρώην Νο2 και νυν Νο13 της παγκόσμιας κατάταξης, ηττήθηκε το πρωί της Πέμπτης με 6-7(1), 6-4, 6-3, 6-2 από τον Αμερικανό, Νο109 στον κόσμο, Μίκαελ Μο δείχνοντας ότι ακόμα απέχει από τον καλό του εαυτό και πως του λείπει η διάρκεια και η φυσική κατάσταση και έτσι κόπηκε η πορεία του στο Australian Open.

Ούτε το αστείο περιστατικό με την κουτσουλιά στο κεφάλι του Ζβέρεφ, δεν έφερε τύχη στον Γερμανό ο οποίος, ωστόσο, είναι πλέον υγιής και είναι απλά θέμα χρόνου να επιστρέψει στην καλύτερή του κατάσταση.

Στον 3ο γύρο του Australian Open, ο Μο θα αντιμετωπίσει τον συμπατριώτη του, Τζέι Τζέι Γουλφ.

Εκτός Όπεν έμεινε και ο Τέιλορ Φριτς ο οποίος είχε μεγάλα όνειρα και φιλοδοξίες στη Μελβούρνη. Το Νο9 της παγκόσμιας κατάταξης, υπέστη οδυνηρή ήττα από τον wild card Αυστραλό, Νο113 του κόσμου, Αλεξέι Ποπίριν με 6-7(4), 7-6(2), 6-4, 6-7(6), 6-2 και αποχαιρέτησε πρόωρα το νησί.

Ο Φριτς κατάφερε να δημιουργήσει μόλις δύο ευκαιρίες για break στο ματς ενώ μετά την ισοφάριση σε 2-2 σετ, στη συνέχεια κατέρρευσε και παραδόθηκε στις ορέξεις του 23χρονου Αυστραλού.

Στον 3ο γύρο του Major της πατρίδας του, ο Ποπίριν θα αντιμετωπίσει τον Αμερικανό, Μπεν Σέλτον.

Πηγή: Tennis24

TAGS AUSTRALIAN OPEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ