ΤΕΝΙΣ

Αυτή κι αν είναι αστραφτερή ρακέτα!

Αυτή κι αν είναι αστραφτερή ρακέτα!
Μορεσμό

Η Αμελί Μορεσμό κατέκτησε επιτέλους την περίφημη διαμαντένια ρακέτα του τουρνουά της Αμβέρσας

Πρόκειται για το τρόπαιο της νικήτριας στο τουρνουά "Proximus Diamond Games", η αξία του οποίου ανέρχεται σε 1.3 εκατομμύρια ευρώ. Η Μορεσμό έγινε η πρώτη τενίστρια που κατακτάει την πρώτη θέση τρεις φορές σε πέντε χρόνια και πήρε τη ρακέτα σπίτι της.
Για να κρατήσει τη ρακέτα στα χέρια της, η κάτοχος δύο τίτλων Grand Slam "ράγισε" τις καρδιές των Φλαμανδών, αφού κατέστρεψε το βελγικό φινάλε της Κιμ Κλάιστερς.

Η Βελγίδα τενίστρια αποσύρεται στο τέλος της χρονιάς και έχασε από την Μορεσμό στον τελικό του τουρνουά με 6-4, 7-6.

Η Μορεσμό κατέκτησε τον 24ο τίτλο της καριέρας της με την πέμπτη σερί νίκη της επί της Κλάιστερς. " Κάθε μέρα οι άνθρωποι εδώ με ρώταγαν για αυτή τη ρακέτα. Άρχισα να τη σκέφτομαι μετά τον ημιτελικό. Για να είμαι ειλικρινής δεν γνωρίζω τον τρόπο με την οποία θα την πάρω στο σπίτι (σ.σ. στη Γενεύη)", τόνισε η Μορεσμό.

Στο μεταξύ η Κιμ Κλάιστερς αποκάλυψε ότι δεν είναι διατεθειμένη να αγωνιστεί στο Ρολάν Γκαρός, αλλά να πάει κατευθείαν στο Γουίμπλεντον, μιας και το χρονικό περιθώριο που χωρίζει τα δύο τουρνουά είναι μόλις δύο εβδομάδες.

Η 23χρονη τενίστρια, πρώην φιναλίστ στο Ρολάν Γκαρός, θέλει να κατακτήσει το Γουίμπλεντον και μετά θα παντρευτεί τον πρώην φόργουορντ του Πανιωνίου, Ντέιβιντ Λιντς.








ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ