MIAMI OPEN

Μπρονζέτι – Σάκκαρη 1-2: Νίκησε την Ιταλίδα στον μαραθώνιο των τριών ωρών και προκρίθηκε στους 32 του Miami Open

Η Μαρία Σάκκαρη πανηγυρίζει πόντο σε αναμέτρησή της με την Ίγκα Σβιόντεκ @2024 Ryan Sun/AP IMAGES

Η Μαρία Σάκκαρη (Νο51) χρειάστηκε σχεδόν τρεις ώρες για να κάμψει την αντίσταση της Λουτσία Μπρονζέτι (Νο62) και με 2-1 σετ (6-3, 5-7, 6-4) να προκριθεί στους 32 του Miami Open.

Μετά από μία πραγματική μάχη που διήρκησε σχεδόν τρεις ώρες, η Μαρία Σάκκαρη (Νο51) κατάφερε να πάρει τη νίκη που τη στέλνει στους 32 του Miami Open.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια κέρδισε με 2-1 (6-3, 5-7, 6-4) τη Λουτσία Μπρονζέτι, σε ένα παιχνίδι με πολλές εναλλαγές του σκορ και πολλά μεγάλα games.

Επόμενη αντίπαλος για τη Σάκκαρη είναι το νούμερο 3 της παγκόσμιας κατάταξης, Κόκο Γκοφ, με την Αμερικανίδα μάλιστα να την έχει αποκλείσει την προηγούμενη εβδομάδα στους 32 του Miami Open.

Το ματς

Η 29χρονη Ελληνίδα τενίστρια πήρε μέσα σε 32 λεπτά το πρώτο σετ, σπάζοντας μόλις μία φορά το σερβίς της Μπρονζέτι, στο δεύτερο κιόλας game.

Το δεύτερο σετ ήταν και το μεγαλύτερο σε διάρκεια, καθώς κράτησε για 1 ώρα και 9 λεπτά.

Η Ιταλίδα ξέφυγε με δύο game στο 4-2 μετά από break, η Σάκκαρη ισοφάρισε σε 4-4 με δικό της break, όμως η Μπρονζέτι στο κρισιμότερο σημείο έκανε το 7-5, απέφυγε το tie break και ισοφάρισε σε 1-1 τα σετ.

Στο τρίτο και καθοριστικό σετ, η Μαρία έσπασε το σερβίς της αντίπαλού της στο πέμπτο game, έχασε μία ευκαιρία για να πάρει τη νίκη στο ένατο game, όμως υπερασπίστηκε το σερβίς της, με αποτέλεσμα το 6-4 στα games να της δίνει το δεύτερό της σετ και συνάμα την πρόκριση στους 32 του Miami Open.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ