ΤΕΝΙΣ

"Χαρακίρι" από τη Λένα

"Χαρακίρι" από τη Λένα
Σαραπόβα

Η Άικο Νακαμούρα έστειλε εκτός κυρίως ταμπλό τη Λένα Δανιηλίδου στο Αυστραλιανό Όπεν Εύκολες νίκες για τις πρώτες, εκτός από τη Σαραπόβα

Η Γιαπωνέζα Άικο Νακαμούρα "τακτοποίησε" την 24χρονη τενίστρια στον πρώτο γύρου του πρώτου Grand Slam της χρονιάς, επικρατώντας με 6-4, 6-0!
Κι αν η Νακαμούρα κέρδισε "χρυσή" σφαίρα για την εμφάνιση της, το σερβίς της Δανιηλίδου πήρε το "χρυσό" βατόμουρο.

Σε ένα κακό παιχνίδι, η Δανιηλίδου πραγματοποίησε 31 αβίαστα λάθη και έκανε 13 φορές διπλό λάθος στο σερβίς. Από τον συγκεκριμένο τομέα ξεκινούν όλα και η Δανιηλίδου με 66% στο πρώτο σερβίς και οκτώ winners δεν μπορούσε να πάει πουθενά.

Η Νακαμούρα θα αντιμετωπίσει στον δεύτερο γύρο την Ινδή Σάνια Μίρζα που απέκλεισε την Ουκρανή Όλγα Σάβτσουκ με 6-3, 7-5.

Πλέον η προσοχή της Δανιηλίδου στρέφεται στο διπλό, όπου με παρτενέρ την Γερμανίδα Γιασμίν Βερ, φιλοδοξεί να πραγματοποιήσει καλύτερη πορεία.

"Έσκασε"
... μέχρι να κερδίσει, αλλά και απο την αφόρητη ζέστη η Μαρία Σαραπόβα (φωτό). Η Ρωσίδα τενίστρια απογοήτευσε τόσο με την εμφάνιση της απέναντι στη Γαλλίδα Καμίλ Πιν, αλλά και με το φόρεμα που επέλεξε να φορέσει, που θύμισε τα συνολάκια της NIKE τη δεκαετία τουυ '90.

Η Ρωσίδα Νο1 του ταμπλό και φαβορί για τον τίτλο άντεξε τον "μαραθώνιο" του τρίτου σετ (κράτησε 83 λεπτά) για να αποκλείσει τη Γαλλίδα με 6-3, 4-6, 9-7. Με 65 αβίαστα λάθη αποτελεί θαύμα το ότι πέρασε η 19χρονη τενίστρια, που σίγουρα θα τα άκουσε από τον αυστηρό πατέρα της Γιούρι Σαράποφ.

Kανένα πρόβλημα

Τα υπόλοιπα μεγάλα ονόματα του ταμπλό των γυναικών της δεύτερης ημέρας δεν συνάντησαν κανένα πρόβλημα να κερδίσουν.

Η Ρωσίδα Βασιλίσα Μπαρντίνα μπορεί να αποτελούσε επικίνδυνη αντίπαλο για την Κιμ Κλάιστερς στα χαρτιά, στη δράση όμως η "Aussie Kim" δεν... μασάει και κέρδισε to love την αντίπαλο της με 6-0, 6-0.

Η τρεις φορές νικήτρια Μαρτίνα Χίνγκις απέκλεισε την ημιφιναλίστ πριν από δύο χρόνια, Γαλλίδα Ναταλί Ντεσί με 6-0, 6-2, ενώ με το ίδιο σκορ επικράτησε και η ωραία Σέρβα Άνα Ιβάνοβιτς κόντρα στην ανερχόμενη Αμερικανίδα Βάνια Κινγκ.

Επιτυχημένη επιστροφή στο Grand Slam της πατρίδας της και για την Αλίσια Μόλικ, η οποία πέρυσι έμεινε εκτός εξαιτίας σοβαρού προβλήματος στο αυτί. Η 27χρονη τενίστρια απέκλεισε την Γιουνγκ Γιαν Τσαν από την Ταϊπέι με 6-2 7-6 (7-4).



















ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ