DAVIS CUP

Davis Cup: Η Σερβία έκανε το 3-0 επί της Ελλάδας, με τους Μεντζέντοβιτς και Τζόκοβιτς να λυγίζουν τους Πέτρο Τσιτσιπά και Θάνο

Davis Cup: Η Σερβία έκανε το 3-0 επί της Ελλάδας, με τους Μεντζέντοβιτς και Τζόκοβιτς να λυγίζουν τους Πέτρο Τσιτσιπά και Θάνο
INTIME

Στο διπλό των ανδρών, οι Χαμάντ Μεντζέντοβιτς και Νόβακ Τζόκοβιτς λύγισαν τους Πέτρο Τσιτσιπά και Αριστοτέλη Θάνο με 2-1 σετ (6-3, 3-6, 6-3) και η Σερβία συνεχίζει στο Davis Cup μετά την πρόκριση απέναντι στην Ελλάδα με 3-0.

Οι Χαμάντ Μεντζέντοβιτς και Νόβακ Τζόκοβιτς επικράτησαν με 2-1 (6-3, 3-6, 6-3) σετ των Πέτρου Τσιτσιπά και Αριστοτέλη Θάνου το απόγευμα της Κυριακής (15/9), με τη Σερβία να προκρίνεται στην επόμενη φάση του Davis Cup, διαμορφώνοντας παράλληλα το 3-0 στη σειρά απέναντι στην Ελλάδα.

Οι Σέρβοι αποδείχθηκαν ανυπέρβλητο εμπόδιο για τους Έλληνες τενίστες, παρά την αντεπίθεση και την ισοφάριση στο δεύτερο σετ.

Οι Μεντζέντοβιτς και Τζόκοβιτς ανέβασαν στροφές, διατήρησαν από την αρχή το προβάδισμα στο τελευταίο σετ και εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στα προκριματικά του World Group για το Davis Cup. Η Ελλάδα αντίθετα, θα επιστρέψει στα πλέι-οφ του World Group I, όπου θα διεκδικήσει εκ νέου μια θέση στο World Group I.

TAGS DAVIS CUP ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕΡΒΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ