ΤΕΝΙΣ

Δεν πάει Μελβούρνη η Αρντέν

Δεν πάει Μελβούρνη η Αρντέν
Ενάν-Αρντέν

Η Ζιστίν Ενίν Αρντέν ανακοίνωσε ότι δεν θα συμμετάσχει στο Αυστραλιανό Όπεν εξαιτίας προσωπικών προβλημάτων

Η 24χρονη Βελγίδα τενίστρια έκανε γνωστό με ανακοίνωση που ανέβηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της, ότι δεν θα συμμετάσχει φέτος στο Αυστραλιανό Όπεν, επικαλούμενη προσωπικούς λόγους.
Τα βελγικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι ο γάμος της Αρντέν δεν πηγαίνει καλά και υπάρχει η πιθανότητα να χωρίσει με τον επί τετραετίας σύζυγο της, Πιέρ Ιβ Αρντέν.

Ο προπονητής της μικρόσωμης τενίστριας πάντως σε συνέντευξη του στην αργεντίνικη "Ole" ανέφερε ότι οι υπόλοιπες τενίστριες έχουν κηρύξει πόλεμο στην αθλήτρια του και μάλιστα έβρισε την έτερη Βελγίδα, Κιμ Κλάιστερς και τον πατέρα της, Λίο για τις μεθόδους που χρησιμοποιούν.

Η Ενίν Αρντέν έκοψε τις γέφυρες με την υπόλοιπη οικογένεια της, όταν ο πατέρας της ξαναπαντρεύτηκε, λίγα χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας των παιδιών του από καρκίνο.

Η αποχώρηση της Αρντέν, νικήτριας το 2004 και περσινής φιναλίστ, είναι ένα ακόμη πρόβλημα για τους διοργανωτές, άφου έχουν ήδη αποχωρήσει οι πρώην νικήτριες Μαίρη Πιρς και Λίντσεϊ Ντάβενπορτ, αλλά και η Αναστάζια Μίσκινα με τη Βίνους Γουίλιαμς.

Στους άνδρες απόντες θα είναι ο Μαρκ Φιλιππούσης, ο Τιμ Χένμαν και ο Ντέιβιντ Ναλμπάντιαν, αφού το χρονικό διάστημα της διακοπής ήταν μικρό και δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα τους.








ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ