ΤΕΝΙΣ

Δεύτερος και καταϊδρωμένος

Δεύτερος και καταϊδρωμένος
Παγδατής

Δεν κατάφερε να νικήσει στον τελικό του Όπεν της Μασσαλίας ο Μάρκος Παγδατής

Ο 22χρονος Γάλλος κατέκτησε τον πρώτο επαγγελματικό τίτλο της καριέρας του στο Όπεν της Μασσαλίας, μετά από μία σπουδαία πορεία στην οποία νίκησε κατά σειρά τους Λέιτον Χιούιτ (αποχώρησε), Γιόνας Μπγιόρκμαν και Ρόμπιν Σόντερλινγκ. Πέρυσι είχε χάσει στη Βαλένθια από τον Νικολάς Αλμάγκρο.
Ο Σιμόν επικράτησε 6-4, 7-6 του Παγδατή στην πρώτη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ανδρών στην ATP Tour. Για τις προσπάθειες του στον τέταρτο τελικό της καριέρας του, ο Κύπριος θα εισπράξει επιταγή ύψους 41.900 ευρώ και 140 βαθμούς στην παγκόσμια κατάταξη, οι οποίοι θα τον βοηθήσουν στην προσπάθεια να φτάσει και πάλι στο Top10.

"Δεν είχα την όρεξη που είχα το Σάββατο και αυτό ήταν που έκανε τη διαφορά. Είχα αρκετές ευκαιρίες (σ.σ. για να κάνω break) στο σερβίς του, τις οποίες δεν ήξερα πως να εκμεταλλευτώ. Είμαι χαρούμενος με το τουρνουά που έπαιξα αυτή την εβδομάδα. Όλα είναι καλά, είμαι ευτυχισμένος με τη ζωή και απόλαυσα μία υπέροχη εβδομάδα εδώ", ήταν οι... περίεργες δηλώσεις του Κύπριου.

Αυτός ήταν ο δεύτερος φετινός τελικός για τον Παγδατή, μετά την κατάκτηση του τίτλου στο Ζάγκρεμπ και ο τρίτος τελικός στην καριέρα του σε μοκέτα.

Ο Κύπριος θα ξεκουραστεί την επόμενη εβδομάδα, μιας και απέσυρε τη συμμετοχή του από το τουρνουά του Ρότερνταμ, ενώ στην πατρίδα του έχει ήδη ξεκινήσει η διάθεση του βιβλίου του.






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ