ΤΕΝΙΣ

Είδε Ελβετό και άστραψε

Είδε Ελβετό και άστραψε
Ναδάλ

Ο Ραφαέλ Ναδάλ έφτασε στον τέταρτο γύρο, όπου έκλεισε ραντεβού με τον εξόχως επικίνδυνο Άντι Μάρεϊ

Ο Ναδάλ προκρίθηκε στους "16" του Αυστραλιανού Όπεν επί του Νο40 στον κόσμο με 6-2, 6-2, 6-2, όμως έχει ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά του.
Όχι δεν παίζει με τον Ναδάλ, αλλά με τον ανερχόμενο Σκωτσέζο Άντι Μάρεϊ, ο οποίος υπό την καθοδήγηση του προπονητή Μπραντ Γκίλμπερτ "λάμπει" τους τελευταίους μήνες. Ο 20χρονος Βρετανός απέκλεισε τον Χουάν Ιγκνάσιο Τσέλα με 6-3, 6-2, 6-4, δίχως να έχει χάσει σετ μέχρι στιγμής.

Μετά τον αποκλεισμό του Μάρατ Σάφιν, ο τίτλος του marathon man πηγαίνει στον Ντέιβιντ Ναλμπάντιαν. Ο Αργεντινός παίκτης έσωσε τρία ματς πόιντς στο τρίτο σετ, για να συνέλθει και να αποκλείσει τον σπουδαίο Γάλλο, Σεμπάστιαν Γκροζάν με 5-7, 4-6, 7-6, 6-4, 6-1.

Αντίθετα, το Νο3 του ταμπλό, Ρώσος Νικολάι Νταβιντένκο είχε εύκολη αποστολή απέναντι στον 37χρονο "μάγο" Φαμπρίς Σαντόρο, αποκλείοντας τον με 7-6 (7-1), 6-2, 6-2.

Σετ δεν έχει χάσει ακόμη στη διοργάνωση ο Τζέιμς Μπλέικ. Σε μία all american κόντρα του τρίτου γύρου, ο Μπλέικ απέκλεισε τον συμπατριώτη του, Ρόμπι Τζινέπρι με 7-6 (9-7), 7-5, 6-2.

Κλείνουμε με τον απογοητευτικό Λέιτον Χιούιτ. Μετά τον αποκλεισμό της Αλίσια Μόλικ (σ.σ. από την Πάτι Σνίντερ), οι Αυστραλοί έχασαν τον τελευταίο τους παίκτη.

Ο άλλοτε Νο1 παίκτης στην παγκόσμια κατάταξη με την αιτία του κακού δηλαδή της κατρακύλας να τον υποστηρίζει (την φορτωμένη με κοσμήματα σύζυγο του, ηθοποιό σαπουνόπερας Μπεκ Καρτράιτ), έπεσε θύμα του Χιλιανού Νο10 του ταμπλό, Φερνάντο Γκονζάλες.

Μάλιστα ο νικητής (με 6-2, 6-2, 5-7, 6-4) σχολίασε στη δημόσια τηλεόραση, απαντώντας σε ερώτηση αν έχει παίξει ποτέ στη ζωή του καλύτερα, "μπορεί, δεν το θυμάμαι. Σήμερα έκανα ό,τι ήθελα με τη μπάλα".












ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ