ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ

Εκπρόσωπος του Υπουργού Μετανάστευσης: "Ο κύριος Χοκ εξετάζει την υπόθεση, όλα είναι ανοιχτά"

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς στα ATP WORLD FINALS
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς στα ATP WORLD FINALS © 2021 LUCA BRUNO / AP IMAGES

Εκπρόσωπος του Υπουργού Μετανάστευσης, Άλεξ Χοκ ανέφερε πως ο Υπουργός εξακολουθεί να εξετάζει την υπόθεση της visa του Νόβακ Τζόκοβιτς προκειμένου να αποφασίσει για το αν θα την ακυρώσει.

Εν αναμονή της απόφασης του Υπουργού Μετανάστευσης, Άλεξ Χοκ για την δεύτερη ακύρωση - ή μη - της visa του Νόβακ Τζόκοβιτς, εκπρόσωπός του ανέφερε πως ο Υπουργός εξετάζει ακόμα το ζήτημα, αξιολογεί τα δεδομένα και θα λάβει την τελική του απόφαση για το μέλλον του Σέρβου στη χώρα. Θυμίζουμε πως σε περίπτωση που η visa του Τζόκοβιτς ακυρωθεί εκ νέου (μετά από την ακύρωσή της στο αεροδρόμιο της Μελβούρνης), τότε ο Σέρβος σταρ δεν θα έχει δικαίωμα εισόδου στην Αυστραλία για την επόμενη τριετία.

Όπως αναφέρει ο εκπρόσωπος του κ. Χοκ, "Έπειτα από την απόφαση του Δικαστηρίου, η ακύρωση - ή μη - της visa του Νόβακ Τζόκοβιτς παραμένει στα χέρια του Υπουργού Μετανάστευσης, Άλεξ Χοκ ο οποίος σύμφωνα με το άρθρο 133C(3) του νόμου μετανάστευσης έχει το δικαίωμα να τον απελάσει. Ο Υπουργός εξετάζει την υπόθεση η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη και όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά".

TAGS ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ AUSTRALIAN OPEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ