ΤΕΝΙΣ

"Fed" και Μαρία σε ματς τίτλου

"Fed" και Μαρία σε ματς τίτλου
Φέντερερ

Ο Ρότζερ Φέντερερ και η Μαρία Σαραπόβα προκρίθηκαν στον τελικό σε Μαδρίτη και Ζυρίχη αντίστοιχα

Μία ημέρα μετά τον αποκλεισμό του Ραφαέλ Ναδάλ (περνάει περίοδο ντεφορμαρίσματος) στο τουρνουά Masters της Μαδρίτης, ο Φέντερερ προκρίθηκε στον τελικό του τουρνουά μετά την επικράτηση του στον ημιτελικό με 6-4, 6-0 επί του Ναλμπάντιαν.

Ο τελευταίος καταλαμβάνει την πολύτιμη όγδοη θέση στην κατάταξη που κυνηγάει ο Παγδατής και... στέλνει τον κάτοχο της στη Σαγκάη στο τέλος της σεζόν.

Ο Φέντερερ έχει βέβαια προκριθεί και θα αναζητήσει αύριο κόντρα στον Φερνάντο Γκονζάλες ή στον Τόμας Μπέρντιχ (και οι δύο μπαίνουν στο παιχνίδι για το Masters Cup). O 25χρονος τενίστας διεκδικεί τον 10ο τίτλο του φέτος.

Στο κατόπι της Αμελί
Η
Μαρία Σαραπόβα έχει μικρές πιθανότητες να ξεπεράσει την Αμελί Μορεσμό και να ολοκληρώσει τη σεζόν στο Νο1 για πρώτη φορά στην καριέρα της.

Για να γίνει αυτό, θα χρειαστεί η τραυματίας Γαλλίδα να παραμείνει στο... κρεβάτι του πόνου και η Σαραπόβα να κερδίσει τα τελευταία τουρνουα.

Η Ρωσίδα κάτοχος του US Open επέλεξε ένα... άκομψο για τα δικά της δεδομένα συνολάκι στην απόχρωση της λεβάντας, για να αγωνιστεί στο όπεν της Ζυρίχης.

Παρά την όχι εντυπωσιακή της εμφάνιση βρίσκεται ήδη στον τελικό, επικρατώντας της Σλοβένας Καταρίνα Σρεμπότνικ με 7-6 (7-3), 6-2. Στον τελικό θα αντιμετωπίσει μία ακόμη... ωραία της WTA Τοur, την Σλοβάκα Ντανιέλα Χαντούκοβα.

Η ψηλόλιγνη τενίστρια, άλλοτε Νο6 στον κόσμο, έκανε την έκπληξη, αποκλείοντας τη Σβετλάνα Κουζνέτσοβα με 6-4, 6-2.













ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ