ΤΕΝΙΣ

Φώτα, κάμερα, πάμε!

Φώτα, κάμερα, πάμε!
Παγδατής

Ο Κύπριος τενίστας, περσινός φιναλίστ στη Μελβούρνη, αποτελεί πόλο έλξης για τα αυστραλιανά ΜΜΕ

" Βελτιώθηκα αρκετά στη φυσική κατάσταση. Αισθάνομαι πιο δυνατός και περισσότερο έμπειρος τώρα. Παίζω καλά, είμαι έτοιμος. Φαντάζομαι ότι θα μπω στο κορτ, θα διεκδικήσω ό,τι μπορώ σε κάθε παιχνίδι και θα προσπαθήσω για το καλύτερο", ανέφερε ο Παγδατής που ξεκινάει το φετινό Αυστραλιανό Όπεν με αντίπαλο τον Ράινερ Σούτλερ (αν ο Γερμανός ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπωρεί).

Όσο για την περσινή επιτυχία του και τον αποκλεισμό τεσσάρων παικτών του Top20, πριν πέσει στον τοίχο που ονομάζεται Ρότζερ Φέντερερ στον τελικό.

" Ήταν σπουδαία πορεία, αυτό είναι σίγουρο. Μεγάλη εμπειρία η περσινή. Απογοητεύτηκα βέβαια για το ότι έχασα στον τελικό, το ξεπέρασα όμως, πέρασαν 12 μήνες. Η ζωή συνεχίζεται", τόνισε ο Παγδατής που κατέφτασε στη Μελβούρνη χωρίς το κόσμημα για τον οποίο τον ζήλευαν όλοι πέρυσι, τη ξανθιά Καμίλ Νεβιέβ την οποία χώρισε για να αφοσιωθεί στο τένις.

Από το Νο54 της παγκόσμιας κατάταξης (τον περασμένο Ιανουάριο) έφτασε μέχρι το Top 10 και βέβαια όλοι τον υπολογίζουν, αφού "η ζωή μου άλλαξε πολύ. Τώρα είμαι περισσότερο διάσημος, μπαίνω στο γήπεδο και όλοι θέλουν να με κερδίσουν. Είναι δυσκολότερα τώρα, αυτό είναι σίγουρο. Έχουν καταλάβει όλοι το παιχνίδι μου, αλλά δουλεύω σκληρά. Προσπαθώ να διασκεδάσω ταυτόχρονα, όχι να το παρακάνω. Χαίρομαι που παίζω τένις κι αυτό είναι το σημαντικότερο".

Το περσινό θαύμα δύσκολα θα επαναληφθεί φέτος, αφού ο Παγδατής βρίσκεται στο ίδιο μέρος του ταμπλό με τον Ρότζερ Φέντερερ, τον Ίβαν Λιούμπιτσιτς, τον Μάριο Άντσιτς και βέβαια τον Άντι Ρόντικ. Κι αν τους δύο τους κέρδισε πέρυσι στη Μελβούρνη (Λιούμπιτσιτς, Ρόντικ) φέτος οι δύο συγκεκριμένοι, είναι πολύ καλύτεροι, ακόμη κι από τον Παγδατή.







ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ