ΤΕΝΙΣ

Η Αυστραλή τενίστρια άλλαξε για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα προπονητή, κατηγορώντας τον πρώην τεχνικό της και τον πατέρα της

Η Αυστραλή τενίστρια άλλαξε για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα προπονητή, κατηγορώντας τον πρώην τεχνικό της και τον πατέρα της
Ντόκιτς

H ταραχώδης ζωή της Γελένα Ντόκιτς, η οποία δυστυχώς έχει επηρεάσει με τον χειρότερο δυνατό τρόπο, την επαγγελματική της καριέρα.

Η Αυστραλή τενίστρια, σερβικής καταγωγής, εγκατέλειψε για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα την ακαδημία τένις του Κροάτη προπονητή, Νίκι Πίλιτς (πρώην προπονητή του Γκόραν Ιβανίσεβιτς) στο Μόναχο, για να επιστρέψει στην αγκαλιά της οικογένειας Μπίκιτς.

" Επιστρέφω στον προπονητή μου, Μπόρνα Μπίκιτς, τον πρώην τεχνικό μου. Θα προσπαθήσω να επιστρέψω ξανά στις καλές ημέρες μου", ανέφερε η Ντόκιτς για να συμπληρώσει ότι " δεν έμεινα ευχαριστημένη από τη συνεργασία μας. Δεν μπορούσαμε να συμφωνήσουμε σε τίποτα. Αυτή είναι η αλήθεια".

Στις αρχές του μήνα, ο ιδιόρρυθμος πατέρας της, Νταμίρ Ντόκιτς είχε καταγγείλει ότι τα αδέρφια Μπίκιτς προσπάθησαν να την απαγάγουν, για να χαρακτηρίσει εν συνεχεία "τρελό" τον πατέρα της η Γελένα.

Τόσο ο Ντόκιτς, όσο και ο Πίλιτς κατηγόρησαν για το μπλέξιμο τον Τιν Μπίκιτς, ο οποίος θέλει να ελέγχει την καριέρα της πρώην Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης.





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ